Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (14.4.)

štvrtok, 14. apríl 2016 05:48 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (14.4.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (14.4.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Záložník Realu Madrid Gareth Bale údajne odmietol novú zmluvu. Zo Španielska by sa mohol sťahovať späť na Britské ostrovy, kde o jeho služby má už dlhší čas záujem Manchester United. (manchestereveningnews)

REAL MADRID: Manchester United sa blíži k dohode ohľadom prestupu Jamesa Rodrigueza z Realu Madrid za 60 miliónov libier. (bleacherreport.com)

REAL MADRID: Stredopoliar Chelsea Eden Hazard v lete prestúpi za 32 miliónov libier do Realu Madrid. (teamtalk.com)

ATHLETIC BILBAO: Iñaki Williams vynechá odvetu štvrťfinále Európskej ligy na pôde Sevilly. Útočník Athleticu si v nedeľu poranil stehenný sval a jeho meno chýba v nominácii na dnešný zápas.  (sportsmole)

VALENCIA: João Cancelo sa po mesačnej pauze zbavil problémov so stehenným svalom. Mladý 21-ročný portugalský obranca Valencie sa zapojil do tréningu a bude pripravený nastúpiť na zápas v Barcelone. (transfermarkt)

ESPANYOL: Anaitz Arbilla sa podrobil úspešnej operácii achilovky. Obranca Espanyolu bol mimo hry už od konca októbra. Po operačnom zákroku bude znovu k dispozícii na začiatku letnej prípravy. (transfermarkt)