Main Content

Kto vyhrá Stanley Cup podľa hry NHL 16 a kto bude najproduktívnejším hráčom play-off?

štvrtok, 14. apríl 2016 15:17 | Autor: Dávid Lech

Kto vyhrá Stanley Cup podľa hry NHL 16 a kto bude najproduktívnejším hráčom play-off?
Kto vyhrá Stanley Cup podľa hry NHL 16 a kto bude najproduktívnejším hráčom play-off? | zdroj: easports.com

NHL 16 je mimoriadne obľúbenou hrou pre hokejových nadšencov. Simulácia play-off tejto populárnej hry ukázala, kto by sa podľa EA Sports mal na konci sezóny radovať zo zisku Stanley Cupu.

Ak má hra NHL 2016 pravdu, Alexander Ovečkin sa dočká a ako kapitán dvihne v júni Stanley Cup nad hlavu. Washington Capitals by mal podľa hokejovej simulácie vo finále zdolať San Jose Sharks 4:3 na zápasy, keď v siedmom stretnutí podľa hry NHL 16 porazil „žralokov“ 4:2. O víťazný gól sa postaral Justin Williams. Víťazstvo do prázdnej brány pečatil spomínaný ruský kanonier Ovečkin.


 


 



Podľa simulácie zverejnenej na stránke easports.com si Conn Smythe Trophy pre najužitočnejšieho hráča play-off vyslúžil gólman Braden Holtby, ktorý by si na konto pripísal 16 víťazstiev, inkasoval by v priemere 2,10 gólov na zápas a jeho percentuálna úspešnosť dosahovala 93,3%. 
San Jose Sharks by v ceste do finále porazilo kalifornských rivalov Los Angeles Kings a Anaheim Ducks a v konferenčnom finále by zdolalo s veľkou zásluhou gólmana Martina Jonesa obhajcu Stanley Cupu z Chicaga Blackhawks.

Veľkým prekvapením play-off by podľa simulácie mal byť celok Floridy Panthers vedený Jaromírom Jágrom, ktorý by sa cez New York Islanders a floridského rivala z Tampy Bay Lightning mal prebojovať až do konferenčného finále.
 



A ako by sa darilo hráčom v produktivite? Ovládnuť by ju mal 30-ročný Alexander Ovečkin s 25 kanadskými bodmi, druhý by skončil Brent Burns s 20 bodmi, pričom rovnaký počet, ale menej gólov, by zaznamenal aj Evgeni Kuznetsov. Veterán Jaromír Jágr by nazbieral v 20 zápasoch 17 bodov a v produktivite play-off by skončil na siedmom mieste.