Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (15.4.)

piatok, 15. apríl 2016 10:39 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (15.4.)
Správy dňa z anglickej Premier League (15.4.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

LEICESTER: Luis Hernández by sa mal podľa správ zo španielskych médií po konci tohtoročnej sezóny sťahovať do Anglicka. 26-ročnému zadákovi končí zmluva v Sportingu Gijón. Jeho ďalšie kroky potom majú smerovať do tímu aktuálneho lídra Premier League z Leicesteru. (skysports.com)

 

ARSENAL: Tréner Arsenalu Arsene Wenger má eminentný záujem o devätnásťročného záložníka Riechedlyho Bazoera z Ajaxu Amsterdam. (theguardian.com)

 

LIVERPOOL: Liverpool sa dostal medzi štyri najlepšie tímy v EL cez Dortmund. Po remíze 1: 1 v úvodnom zápase vyhral na svojom ihrisku 4: 3, hoci dvakrát prehrával už o dva góly.

 

MANCHESTER UNITED: Ak Manchester United neponúkne novú zmluvu záložníkovi Michaelovi Carrickovi, tak sa ho pokúsi získať Everton. (theguardian.com)

 

WEST HAM: Dimitri Payet podáva za West Ham United skvelé výkony. To pochopiteľne neuniklo pozornosti väčších celkov. Podľa správ zo Španielska 29-ročného ofenzívneho záložníka pozorne sleduje FC Barcelona. (dailystar)

 

NORWICH: Timm Klose si minulý víkend poranil koleno na tento týždeň neabsolvoval ani jeden tréning. Obrancovi Norwichu tak vážne hrozí, že príde o dôležitý záchranársky súboj proti Sunderlandu. (chroniclelive)

 

WEST BROMWICH ALBION: Anders Lindegaard sa chystá definitívne opustiť West Bromwich Albion, kde sa nedokázal presadiť. Dánsky gólman sa stal až trojkou a neočakáva, že dodrží zmluvu platnú do júna 2017. Namiesto toho by mal zamieriť do druholigového Prestonu, v ktorom tento rok hosťuje. (dailymail)

 

ASTON VILLA: Gabriel Agbonlahor si po viróze bude musieť počkať na návrat do zostavy Aston Villy. Anglický útočník bude mimo hry ešte ďalšie dva týždne, počas ktorých bude doháňať fyzickú kondíciu. (dailymail)