Main Content

Barani sériu znížia, tipuje PopoDodo!

piatok, 15. apríl 2016 13:47 | Autor: Martin Gregor

Barani sériu znížia, tipuje PopoDodo!
Barani sériu znížia, tipuje PopoDodo! | zdroj: © TASR

Premožiteľ nepremožiteľného majstra z Košíc a druhý najlepší hokejový tím Slovenska. Banská Bystrica – Nitra je finále, ktoré nemôže sklamať.

Dotlačí vypredaná hala Stredoslovákov k prvému triumfu? Sledujte zápasy finálovej série Tipsport Ligy na TV Tipsport!

Corgoni naplnili úlohu favorita a vedú sériu 2:0. V oboch doterajších domácich stretnutiach stačilo Nitre na výhru streliť zhodne tri góly. Za hráčmi stálo fantastické publikum, na ktoré sme pri tomto tíme zvyknutí. Navyše vedenie, fanúšikovia aj samotní protagonisti na ľade si uvedomujú, že po vyradení Košíc majú jedinečnú šancu na titul. Barani si svoju prácu proti majstrovi odviedli naozaj majstrovsky. Čo sa však týka finálovej série, ťahajú za kratší koniec a možnosť na nápravu budú mať práve v sobotu. Duel sa odohrá na ich úzkom klzisku, na ktorom môžu uplatniť svoj fyzický hokej. Enormná motivácia a vlastné bojisko hrajú v prospech nezlomných Baranov. Pojem zľutovanie v ich kabíne nemá miesto.

Stratég PopoDodo vo svojej analýze obhajuje tip na víťazstvo domácich s atraktívnym kurzom 2,00. Súhlasíte s ním?

Najväčšia tipérska komunita na 64 % preferuje nerozhodný výsledok, 34 % dôveruje Bystričanom a len 2 % sa prikláňajú k hosťom.

Nezabudnite na LIVE stávky v rámci finálových stretnutí play-off Tipsport Ligy a sledujte ich naživo na TV Tipsport!

Využite možnosť navštíviť Tiket arénu a zistiť ako uvažujú skúsení tipéri. Je to príležitosť obohatiť svoje stávkovanie a zároveň máte jedinečnú možnosť inšpirovať sa tipmi a analýzami k množstvu zaujímavých súbojov.

Ak ešte nemáte účet v Tipsporte, založte si ho priamo TU a získajte vstupný bonus až 2 000 EUR!