Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (16.4.)

sobota, 16. apríl 2016 11:55 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (16.4.)
Správy dňa z anglickej Premier League (16.4.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

ARSENAL: Alexis Sánchez by sa mohol po konci tohtoročnej sezóny sťahovať do Nemecka. Oporu Arsenalu si vyhliadol Carlo Ancelotti, ktorý od nadchádzajúcej sezóny zasadne na lavičku mníchovského Bayernu. (bleacherreport)

 

LIVERPOOL: Liverpool sa s najväčšou pravdepodobnosťou bude musieť nejaký čas zaobísť bez Emreho Cana. Nemecký reprezentant musel desať minút pred koncom riadneho hracieho času predčasne opustiť odvetné štvrťfinálové stretnutie Európskej ligy s Dortmundom. Na vine bolo bližšie nešpecifikované zranenie členka. (mirror)

 

MANCHESTER UNITED: Ander Herrera čaká na výsledky podrobného vyšetrenia. Záložník Manchestru United si z pohárového súboja s West Hamom odniesol zranené chodidlo a je vážne ohrozený jeho štart v ligovom zápase s Aston Villou. (manchesterevening)

 

WEST BROMWICH: Gareth McAuley a Jonas Olsson spojili svoju ďalšiu budúcnosť s West Bromwichom Albion. Obaja skúsení obrancovia mali kontrakty do konca tohtoročnej sezóny, teraz sú s birminghamským klubom viazaní do roku 2017. (theguardian)

 

NEWCASTLE: Newcastlu v najbližších bojoch o záchranu nepomôže pravý obranca Daryl Janmaat. Ten si proti Southamptonu natiahol triesla, potom si v šatni pri údere do steny zlomil prsty na ruke, a musí podstúpiť menší operatívny zákrok. (themag)

 

STOKE CITY: Philipp Wollscheid by sa mohol po sezóne vrátiť späť do Nemecka. Podľa informácií z nemeckých médií má o obrancu Stoke City záujem Borussia Mönchengladbach. (sport1.de)

 

BOURNEMOUTH: Benik Afobe zostáva na maródke Bournemouthu. Útočník nováčika anglickej najvyššej súťaže má stále problémy so stehenným svalom. (transfermarkt)