Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (16.4.)

sobota, 16. apríl 2016 11:56 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (16.4.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (16.4.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

FC BARCELONA: Zdravotné problémy má Neymar. Brazílsky útočník nedokončil včerajší tréning Barcelony. Dôvodom bolo zranenie členka. (transfermarkt)


REAL MADRID: Luka Modrić nedokončil posledný tréning Realu Madrid. Všetko nasvedčuje tomu, že chorvátsky stredopoliar dostane na dnes voľno a vynechá duel proti Getafe. (ibtimes)

 

ATHLETIC BILBAO: Athletic  vypadol z Európskej ligy a v Seville navyše prišiel o svojho kľúčového hráča. Mimo hru je útočník Aritz Aduriz. Španielsky reprezentant si privodil svalové zranenie, ktoré môže ohroziť aj jeho prípadnú účasť na majstrovstvách Európy. (transfermarkt)

 

VALENCIA: Pokutu dvanásť tisíc eur dostane krídelník Valencie Sofiane Feghouli. Alžírsky reprezentant nedávno úmyselne zmeškal tréning a bol vyradený z prvého tímu, do ktorého sa vráti 21. apríla. (barcablaugranes)

 

GRANADA: Granade by v nedeľňajšom zápase na pôde Atlética Madrid mohli chýbať dvaja hráči. So zranením brušných svalov laboruje útočník Youseff El Arabi, problémy s kolenom zase má obranca Diego Mainz. (news)