Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (17.4.)

nedeľa, 17. apríl 2016 11:42 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (17.4.)
Správy dňa z anglickej Premier League (17.4.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

LEICESTER CITY: Leicester City pomaly začína hľadať posily pre nadchádzajúcu sezónu a jedného kandidáta si vyhliadol na Apeninskom polostrove. Podľa talianskych médií majú Angličania záujem o Manuela Locatelliho z AC Miláno. (offthepost.info)

 

ARSENAL: Arsenalu sa pomaly vyprázdňuje maródka. Rosický s Wilshere už dvakrát nastúpili za juniorku a čoskoro sa k nim pridá aj ďalšie dlhodobý maród - Santi Cazorla. Španielsky záložník laboroval s poraneným kolenom od novembra. (standard)

 

MANHCESTER UNITED: Počas týždňa bol schopný odohrať iba jednu minútu pohárového duelu s West Hamom, ale včera nastúpil v základnej zostave. Kapitán Manchestru United Wayne Rooney sa vrátil do ligovej akcie prvýkrát od 13. Februára. Odohral 67 minút vo víťaznom zápase proti Villans.

 

WEST HAM: West Ham United má záujem o Adema Ljajića. Srbský útočník tento rok hosťuje z AS Rím v Interi Miláno, ktorý nemá v pláne využiť opciu na prestup v hodnote jedenástich miliónov eur. (sportsport.ba)

 

CHELSEA: Tréner Atlética Madrid Diego Simeone má údajne záujem o Juana Cuadrada. Kolumbijský krídelník patrí Chelsea, ale v tohtoročnej sezóne hosťuje v talianskom Juventuse. (colombia.as)

 

NORWICH: Šance Norwichu na záchran utrpeli veľkú ranu ako na ihrisku pri prehre so Sunderlandom, tak i mimo neho. Kľúčový stopér Timm Klose si poranil kolenné väzy a s najväčšou pravdepodobnosťou sa už v tomto ročníku na trávnik vrátiť nestihne. (edp24)

 

ASTON VILLA: Idrissa Gueye si v lete bude hľadať nového zamestnávateľa len rok po prestupe do Aston Villy. Senegalský stredopoliar patril k oporám  zostupujúceho birminghamského celku a o záujemcov podľa všetkého nebude mať núdzu. Buď končí v inom klube Premier League, alebo v Bundeslige. (sbnation)

 

ASTON VILLA: Aston Villu neminie zostup z Premier League a jej káder v lete čaká veľký exodus hráčov. Jedným z nich je stredopoliar Carlos Sánchez, ktorý by mohol zamieriť do Španielska. Záujem o jeho služby má Deportivo La Coruňa. (sportsmole)