Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (17.4.)

nedeľa, 17. apríl 2016 11:43 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (17.4.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (17.4.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

ATLÉTICO MADRID: Tréner Atlética Madrid Diego Simeone má údajne záujem o Juana Cuadrada. Kolumbijský krídelník patrí Chelsea, ale v tohtoročnej sezóne hosťuje v talianskom Juventuse. (colombia.as)

 

ATLÉTICO MADRID: Óliver Torres si doliečil svalové zranenie, kvôli ktorému prišiel o šesť zápasov.  Mladý 21-ročný záložník Atlética Madrid sa objavil v nominácii na duel proti Granade. (en.as)

 

CELTA VIGO: V nominácii Celta Vigo na zápas s Betisom bol i Marcelo Díaz, ktorý v zápase dokonca striedal spoluhráča ešte počas prvého polčasu. Čílsky stredopoliar si doliečil svalové zranenie, ktoré si priviezol z posledného reprezentačného zrazu. (transfermarkt.com)

 

DEPORTIVO: Aston Villu neminie zostup z Premier League a jej káder v lete čaká veľký exodus hráčov. Jedným z nich je stredopoliar Carlos Sánchez, ktorý by mohol zamieriť do Španielska. Záujem o jeho služby má Deportivo La Coruňa. (sportsmole)

 

RAYO VALLECANO:Patrick Ebert sa po veľmi dlhej dobe objavil na tréningu. Stredopoliar španielskeho Raya sa zotavuje po tom, čo si začiatkom augusta pretrhol achilovku. (transfermarkt)

 

RAYO VALLECANO: Rayu bude v stretnutí s Villarrealom chýbať Piti. Ofenzívny stredopoliar španielskeho klubu má problémy s členkom. (transfermarkt)