Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (18.4.)

pondelok, 18. apríl 2016 08:41 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (18.4.)
Správy dňa z anglickej Premier League (18.4.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

ARSENAL: Britská tlač informuje, že Theo Walcott plánuje odchod z Londýna. Dôvodom je, že v aktálnej sezóne odohral len 6krát plných 90 minút, a to v súčte všetkých súťaží. Do hry sa pritom chce dostávať výrazne viac. (Mirror)

 

ARSENAL: Leto priniesie viaceré nové posily. Granit Xhaka z nemeckého Mönchengladbachu je predmetom rokovaní a stáť má 20 až 30 miliónov libier. Okrem neho budú Kanonieri loviť aj v španielskom Getafe, odkiaľ hodlajú získať záložníka Pabla Sarabiu a Álvara Vázqueza. (Daily Star)

 

LEICESTER CITY: Divoký záver zápasu s West Hamom (2:2) priniesol 2 penalty a červenú kartu pre Vardyho. „Hodnotiť budem hráčov, nie rozhodcu. Ak hráč spraví chybu, môžem ho pokarhať. Arbiter však nie je mojou záležiztosťou.“ konštatoval sklamaný Claudio Ranieri. Líšky budú čakať na dnšený výsledok Tottenhamu, ktorý stráca 8 bodov. (Skysports)

 

MANCHESTER CITY: Ilkay Gündogan, údajne, spečatil svoj prestup do Manchestru. Pôsobiť bude na Etihad Stadium, odkiaľ do Dortmundu poputuje 30 miliónov eur. (Metro)

 

MANCHESTER UNITED: Poslednými výkonmi sa Marcus Rashford dostáva verejnosti stále viac na oči a Červení diabli potrebujú zaistiť jeho zotrvanie. Už štvorgólový strelec Premier League dostane ponuku novej zmluvy s príjmom 72 tisíc libier týždenne. (Metro)

 

MANCHESTER UNITED: Média priniesli ďalšiu „aktualizáciu“ vo veci príchodu Josého Mourinha na Old Trafford. Portugalčan vraj už dohodol spoluprácu na tri roky a kormidlo preberie po sezóne 2015/16. (Express)

 

EVERTON: Stredajšie liverpoolske derby vynechajú Tom Cleverley a Phil Jagielka, ktorí absentovali aj proti Southamptonu (1:1). Naopak, do hry sa možno dostanú Aaron Lennon s Leightonom Bainesom, čo ešte musí potvrdiť lekársky tim. (Liverpool Echo)

 

EVERTON: Aby toho nebolo málo, Karamelky hlásia aj ďalšieho zraneného futbalistu. Zadák Seamus Coleman má zranený stehenný sval a nezahrá si proti Liverpoolu ani Manchestru United v pohári. (Intependent)

 

SOUTHAMPTON: Po remíze v liverpoolskom Goodison Parku skončil José Fonte v nemocnici. 32-ročný stopér inkasoval úder do hlavy, pre ktorý v 38. minúte odstúpil z hry. (Abola.pt)

 

ASTON VILLA: Jeden z odchádzajúcich hráčov, Aly Cissokho, pravdepodobne pozná svoj nový klub. Miesto by si mal nájsť v Trabzonspore, ktorý figuruje na 10. mieste tureckej ligy. (Transfermarkt)