Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (18.4.)

pondelok, 18. apríl 2016 08:41 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (18.4.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (18.4.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

BARCELONA: Neúspešné obdobie Kataláncov pokračuje. Tí nevyhrali už piaty ligový zápas v rade, keď podľahli Valencii 1:2. Atlético Madrid sa bodovo dotiahlo, Real stráca jeden bod. (BBC)

 

ATLÉTICO MADRID: 29-ročný krídelník Hatem Ben Arfa, hrajúci za Nice, bude v lete bez zmluvy. To vníma aj Atlético, ktoré o bývalého hráča Lyonu, Marseille a Newcastle zabojuje. (Fichajes)

 

SEVILLA: Turecký záložník Yunus Mallı má po sezóne smerovať z Mainzu do Dortmundu, ale definitívne to zatiaľ nie je. Do hry sa dostali aj Los Rojiblancos v snahe. (Transfermarkt)

 

BILBAO: Coach Ernesto Valverde má ťažké srdce na vedenie súťaže, keď jeho tím musel zohrať zápas s Málagou už tri dni po Európskej lige. „Účastníci Európskej ligy sú obeťami. Mali sme náročný zápas so Sevillou, vrátane pokutových kopov. Zápas v nedeľu znamená, že máme len pár hodín na oddych.“ sťažoval sa pred stretnutím, ktoré Athletic i tak vyhral 1:0. (Football-Espana)

 

EIBAR: Sobotné baskické derby s Realom Sociedad vyšlo lepšie Eibaru a José Luis Mendilibar verí, že jeho zverenci potrebujú zmeniť zmýšľanie: „Matematická záchrana príde neskôr. Naším cieľom je získať 45 bodov, čo nie je nereálne. Môžete mať dobrú sezónu, ale ak skončíte 15. alebo 16., nikto si to nezapamätá.“ (Football-Espana)

 

GETAFE: Londýnsky Arsenal má v pláne letný lov u El Geta. Odtiaľ hodlajú získať ofenzívneho záložníka Pabla Sarabiu a útočníka Álvara Vázqueza. (Daily Star)

 

RAYO VALLECANO: Dôležitý krok k záchrane včera spravili Los Vallecanos. Doma pokorili štvrtý Villarreal 2:1, gólmi Javiho Guerru a Mikuho. Od zostupu sa tak vzdialili na rozdiel 5 bodov. (mundodeportivo)