Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (18.4.)

pondelok, 18. apríl 2016 10:42 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (18.4.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (18.4.) | zdroj: © TASR

Letné prestupové obdobie je za dverami a špekulácií je každým dňom viac. Prinášame vám tie najzaujímavejšie za posledných pár hodín

PSG sleduje Ben Arfu

Francúzsky denník L´Equipe prišiel s informáciou, podľa ktorej vedenie šampióna Ligue 1 Parížu Saint- Germain sleduje problémového záložníka Hatema Ben Arfu, ktorý podáva famózne výkony v tíme Nice a po sezóne sa stane voľným hráčom. (L´Equipe)

Pastore do Chelsea?

Jednou z prvých letných posíl londýnskej Chelsea by sa podľa Get France Football News mohol stať argentínsky stredopoliar Javier Pastore, ktorý je dlhodobo nespokojný so svojou pozíciou vo francúzskom PSG. (Get France Football News)

Marquinhos nakoniec hráčom City?

O brazílskeho stopéra v službách Parížu Saint- Germain Marquinhosa sa už nezaujíma iba FC Barcelona, ale aj Manchester City, tvrdí TF1. Šikovného stredného obrancu by chcel na Etihad Stadium dotiahnuť budúci kouč Sky Blues Pep Guardiola. (TF1)

Man City ide po Moratovi

Daily Star prišiel s informáciou, podľa ktorej sa anglický vicemajster Manchester City v letnom prestupovom období pokúsi získať španielskeho kanoniera Juventusu Turín Alvara Moratu, na ktorého má predkupné právo Real Madrid. (Daily Star)

Z VOLEJA

Futbalisti FC Barcelona včera opäť prehrali, tento raz podľahli konkurentovi z Valencie na vlastnom ihrisku 1:2.  (goal.com)

Katalánci sú na čele La Ligy už iba o skóre pred Atléticom Madrid a o bod pred večným rivalom z Realu Madrid. (goal.com)

Stredopoliar Barcy Ivan Rakitič prehlásil, že jednotnosť barcelonskej kabíny pomôže FCB vyhrať titul. (goal.com)

Stopér FC Barcelona Gerard Piqué zas povedal, že o zisku majstrovského titulu nepochybuje. (goal.com)

Leicester City včera na svojom ihrisku remizoval v bláznivom zápase s West Hamom United 2:2, dnes môže Tottenham v prípade výhry na pôde Stoke City stiahnuť náskok Líšok na čele súťaže. (goal.com)

Agent útočníka AC Miláno Carlosa Baccu tvrdí, že o jeho klienta sa zaujíma niekoľko svetových veľkoklubov. (goal.com)

Tréner Chelsea Guus Hiddink na margo slabých výkonov anglického majstra povedal, že hráčov The Blues zaujíma iba blížiace sa Euro 2016. (goal.com)

Kormidelník Manchestru City Manuel Pellegrini kriticky poznamenal, že oznámenie príchodu Pepa Guardiolu na Etihad Stadium stálo Citizens majstrovský titul. (goal.com)