Main Content

,,La Coruňa s Barcou neprehrá!'' Verdikt stratéga Gooner007

pondelok, 18. apríl 2016 12:11 | Autor: Martin Gregor

,,La Coruňa s Barcou neprehrá!'' Verdikt stratéga Gooner007
,,La Coruňa s Barcou neprehrá!'' Verdikt stratéga Gooner007 | zdroj: © TASR

Nepredstaviteľné sa stáva skutočnosťou a v Primera División môžu byť majstrom hneď tri popredné kluby. Madridské celky sa dostali na úroveň FC Barcelona.

Sledujte zápasy španielskej najvyššej súťaže naživo na TV Tipsport!

Asi sa len ťažko dá opísať, čoho sú v poslednej dobe Culés svedkami. Barca nevyhrala posledné štyri ligové stretnutia a vytvorila si minisériu 3 prehier v Primera División za sebou. Pokiaľ výbuch s Realom a Atléticom (LM) možno pochopiť, fatálny výsledok po domácom dueli s podpriemernou Valenciou je alarmujúci. Následky? Katalánci vedú tabuľku 5 zápasov pred koncom už iba o skóre pred Atléticom Madrid a o bod pred Pusinkami. Barcelonu čaká výjazd do La Coruňe a tipérska komunita sa rozdelila na dva tábory. Tí, ktorí veria, že hostia už svoje koncosezónne prekliatie musia zlomiť a tých, ktorí vidia v trápení majstra príležitosť pre kvalitnú kurzovú stávku proti favoritovi.

Člen najväčšej tipérskej komunity Gooner007 po predošlých výsledkoch Blaugranas verí, že La Coruňa doma neprehrá s kurzom 1,44.

Opačný názor má stratég silentpeace89, ktorý hosťom verí a zároveň dodáva, že padnú minimálne 2 góly (kurz 1,29).

Nezabudnite na LIVE stávky v rámci stretnutí Priemera División v Tipsporte a sledujte ich naživo na TV Tipsport!

Využite možnosť navštíviť Tiket arénu a zistiť ako uvažujú skúsení tipéri. Je to príležitosť obohatiť svoje stávkovanie a zároveň máte jedinečnú možnosť inšpirovať sa tipmi a analýzami k množstvu zaujímavých súbojov.

Ak ešte nemáte účet v Tipsporte, založte si ho priamo TU a získajte vstupný bonus až 2 000 EUR!