Main Content

Riaditeľ Juventusu avizuje ďalšie prestupy na lane Juventus - Chelsea

utorok, 19. apríl 2016 08:50 | Autor: Jakub Vaverka

Riaditeľ Juventusu avizuje ďalšie prestupy na lane Juventus - Chelsea
Riaditeľ Juventusu avizuje ďalšie prestupy na lane Juventus - Chelsea | zdroj: © TASR

Nie je tajomstvom, že na prestupovom trhu majú medzi sebou niektoré tímy lepšie vzťahy ako iné. Príkladom spokojnosti sú vyjadrenia športového riaditeľa Juventusu Turín Giusepeho Marrottu na adresu anglického šampióna Chelsea FC.

Športový riaditeľ talianskeho majstra Juventusu Turín Giuseppe Marotta bol hosťom v talianskom rádiu Radio Rai. Muž, ktorý je zodpovedný za väčšinu ťahov Starej Dámy na prestupovom trhu okrem iného hovoril o vzťahu s londýnskou Chelsea. V Turíne momentálne zo Stamford Bridge hosťuje kolumbijský krídelník Juan Cuadrado, Londýnčanov navyše ide trénovať ex- kouč Zebier Antonio Conte. Chelsea okrem iného prejavila interes o hráčov čierno- bielych, francúzskeho stredopoliara Paula Pogbu a talianskeho beka Leonarda Bonucciho.

„Máme s nimi vzťah plný rešpektu a fair-play,“ začal Marrotta, ktorý neskrýval, že s The Blues má Juve naozaj dobré obchodné vzťahy, „Sme pyšní na to, že podpísali kontrakt s Contem. Je to niečo, na čo môžeme byť hrdí. Pred pár rokmi sme urobili niekoľko riskantných rozhodnutí, keď sa stal koučom Juventusu.“

Vyššie spomínaný Cuadrado bude čoskoro jednou z hlavných tém na trase Londýn- Turín. Kolumbijčanovi, ktorý v Chelsea nedostával dostatok príležitostí sa v Juventuse darí, hovorí sa o možnom trvalom prestupe, respektíve, že by bol Cuadrado súčasťou transferu jedného z hráčov Starej Dámy: „Verím, že budeme spolu opäť schopní pracovať na prestupovom trhu,“ dodal Marrotta.