Main Content

Britské médiá sa rozchádzajú v názoroch na Hazardovu budúcnosť

utorok, 19. apríl 2016 08:45 | Autor: Jakub Vaverka

Britské médiá sa rozchádzajú v názoroch na Hazardovu budúcnosť
Britské médiá sa rozchádzajú v názoroch na Hazardovu budúcnosť | zdroj: © TASR

Belgický reprezentant Eden Hazard zažíva v drese londýnskej Chelsea katastrofálnu sezónu, keď sa mu v ligovej súťaži nedoparilo skórovať doposiaľ ani raz. Najlepší hráč minulého ročníka je skloňovaný s odchodom zo Stamford Bridge. Zabráni mu v tom budúci manažér The Blues Antonio Conte?

Britský denník ​the Times prišiel s informáciou, podľa ktorej mal najospevovanejší hráč anglického majstra z minulého ročníka odkázať budúcemu trénerovi Chelsea Antoniovi Contemu, že verí, že bude môcť zotrvať na Stamford Bridge aj po blížiacom sa prestupovom období, a vrátiť sa do formy zo sezóny 2014/2015.

 25- ročný krídelník, ktorý bol pred rokom takmer nezastaviteľný, má momentálne katastrofálne štatistiky. V prebiehajúcom ročníku odohral 38 zápasov a do streleckej listiny sa zapísal iba dvakrát, pričom oba presné zásahy prišli v FA Cupe. Aj napriek tejto biednej bilancii bývalý hráč LOSC Lille vyjadril chcenie zotrvať v modrom drese.

Ďalší plátok the Daily Mail  naopak tvrdí, že Hazardov odchod je veľmi reálny, obrovský interes majú predovšetkým španielsky gigant Real Madrid a čerstvý francúzsky šampión Paríž Saint- Germain. Oba celky sú ochotné ponúknuť čiastky atakujúcu sedemdesiat miliónov libier. Fámam o Hazardovom odchode napovedá fakt, že samotný hráč sa netají ambíciami hrať v Lige majstrov, čo sa mu v drese Chelsea s určitosťou budúci rok nepodarí.

Portál 90min.com na záver článku dodáva posledné vyjadrenia dočasného manažéra Chelsea Guusa Hiddinka na adresu Edena Hazarda: „Minulý rok preňho bolo všetko nádherné a tento rok je všetko temné. Je to obrovský kontrast. Bol číslo jeden a teraz je na konci dlhého zástupu hráčov. Je to náročné. Čo by ste robili vy?“