Main Content

Borčice opäť vyhadzujú, po Halenárovi skončil už aj Galád

utorok, 19. apríl 2016 09:01 | Autor: Filip Chudý

Borčice opäť vyhadzujú, po Halenárovi skončil už aj Galád
Borčice opäť vyhadzujú, po Halenárovi skončil už aj Galád | zdroj: © TASR

Iskre Borčice sa pomaly rozplýva sen o postupe do najvyššej súťaže. Svoje zlé výsledky chcela nedávno vyriešiť tým, že sa zbavila najväčšej hviezdy mužstva, ale stal sa presný opak, výsledky sa ešte zhoršili, preto padol už aj tréner.

Ešte máme v živej pamäti, ako pred necelými dvomi týždňami Borčice vyhodili Juraja Halenára, pričom majiteľ klubu verejne naznačoval, že vraj preto, lebo pustil zápas s Dunajskou Lužnou, v ktorom nepremenil pokutový kop. A hoci je okolo tejto kauzy momentálne ticho, mäsiari z Považia sa opäť rozhodli zaujať futbalové Slovensko.

 

Keďže v najvyššej súťaži sú trénerské situácie v jednotlivých kluboch zatiaľ zrejme pokojné, o prvý jarný väčší trénerský vyhadzov sa postarali práve Borčice. Ako informuje klubová stránka, Ivan Galád skončil po ďalšej zo série štyroch prehier v rade. Galáda po zápase vo Zvolene nahradili vo funkcii Alexander Homér so Štefanom Grendelom, ktorí absolvovali s mužstvom zimnú prípravu a Galád ich vystriedal tesne pred začiatkom jarnej časti.

 

No jeho výsledky boli vzhľadom na to, že Borčice boli najväčším ašpirantom na postup, doslova katastrofálne. Mäsiari z Považia sa po sérii prehier prepadli na súčasné deviate miesto tabuľky skupiny o postup. Vyhodením Juraja Halenára teda situáciu evidentne nezlepšili, skôr naopak.