Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (19.4.)

utorok, 19. apríl 2016 11:04 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (19.4.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (19.4.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Madridčanov v stredu čaká náročný zápas s Villarrealom a vynechá ho Dani Carvajal. Z hry ho vyradili nešpecifikované zdravotné problémy. (AS.com)

 

REAL MADRID & VALENCIA: Dlhotrvajúce svalové zranenie Denisa Čeryševa pomaly ustupuje a ruský futbalista sa zapája do tréningu. Zahrať by si mohol už o týžden v Champions League. (superdeporte.es)

 

REAL MADRID: Hosťovanie v Marseille nedopadlo pre Lucasa Silvu ideálne a brazílsky záložník po jeho skončení v Reale neostane. Dočasne by mal obliekať dres Cruzeira. (lequipe.fr)

 

BARCELONA: Dodatočný trest pravdepodone čaká Neymara. Ten sa po prehre s Valenciou zapojil do potýčky a uštedril úder protihráčovi Antonia Barragána. (AS.com)

 

BILBAO: Piaty tím La Ligy čaká zajtra zápas s Atléticom Madrid a fit je aj Iñaki Williams. Toho držalo mimo diania svalové zranenie. (Marca)

 

VALENCIA: Futbalová renesancia na Mestalle tento rok nevyšla a následkom toho môže byť odchov viacerých opôr. Najviac sa v tomto smere spomína stopér Aymen Abdennour. (Express)

 

CELTA VIGO: Brankár River Plate, Marcelo Barovero, má v lete posilniť Os Célticos. Tí pravdepodobne vyfúknu 32-ročného Argentínčana konkurenčnej Seville. (Fichajes.net)

 

BETIS: Talentovaný stredopoliar Charly Musonda hosťuje v Seville z Chelsea a celkom sa mu to zapáčilo. V tomto klube by mohol pôsobiť aj v budúcom ročníku. (Daily Star)

 

GRANADA: 18-ročný útočník Adalberto Peñaranda na hosťovaní nastrieľal päť gólov, čo by ho mohlo v Andalúzii zdržať. Otázkou je, ako sa k tomu postaví jeho kmeňový klub, Watford FC. (Marca)