Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (19.4.)

utorok, 19. apríl 2016 11:04 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (19.4.)
Správy dňa z anglickej Premier League (19.4.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

ARSENAL & LEICESTER CITY: Kanonieri zamerali svoju pozornosť na 19-ročného krajného obrancu Bena Chilwella. Upozornil naňho sám kormidelník Londýnčanov, Arséne Wenger. (Mirror)

 

LIVERPOOL: Slušné výkony Joea Allena v drese The Reds vyvolali diskusie o jeho novej zmluve. Predĺženie spolupráca by malo byť dohodnuté v krátkom čase. (Daily Star)

 

LIVERPOOL: Hosťovanie Maria Balotelliho v AC Miláne neskončí hráčovým zotrvaním v Taliansku, no ani návratom do Anglicka. V posledných dňoch rokuje s Monakom. (Express)

 

MANCHESTER UNITED: Sezónu 2016/17 neodohrá obranca Kenny Tete v Ajaxe. Odmietnutie predĺženia kontraktu mu dáva šancu dohodnúť sa v Manchestri alebo s Juventusom Turín. (Metro)

 

CHELSEA: Talentovaný stredopoliar Charly Musonda hosťuje v španielskom Betise a celkom sa mu to zapáčilo. V tomto klube by mohol pôsobiť aj v budúcom ročníku. (Daily Star)

 

CRYSTAL PALACE: 32-ročný útočník Marouane Chamakh v Selhurst Parku stratil trpezlivosť a mohol by sa vrátiť do Bordeaux. Práve odtiaľ v roku 2010 prestúpil do Veľkej Británie. (Mirror)

 

SOUTHAMPTON: Novú výzvu v podobe Premier League dostal krídelník Luciano Narsingh. Hráča PSV Eindhoven a odchovanca Heerenveenu si vyhliadli Svätci. (calciomercato)

 

ASTON VILLA: Hľadanie nového speje k prvých menám. Birminghamčania čoskoro oslovia Davida Moyesa. Iné zdroje zase spomínajú ešte mená ako Steve Bruce a Nigel Pearson. (BBC)