Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (19.4.)

utorok, 19. apríl 2016 11:33 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (19.4.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (19.4.) | zdroj: © TASR

Letné prestupové obdobie je za dverami a špekulácií je každým dňom viac. Prinášame vám tie najzaujímavejšie za posledných pár hodín.

Barca ide po Hummelsovi

Nemecký denník Bild prišiel s informáciou, podľa ktorej sa vedenie FC Barcelona zaujíma o služby skúseného stopéra Borussie Dortmund Matsa Hummelsa. Hummelsovi v BVB končí kontrakt v roku 2017, a teda najbližšie leto bude jednou z posledných šancí Dortmundu, aby na svojej opore poriadne zarobila. (Bild)

Lucas Silva sa vráti do Brazílie

Brazílsky mladík Lucas Silva, ktorý sa nedokázal presadiť v prvom tíme Realu Madrid a momentálne je na hosťovaní vo francúzskom Marseille, podľa dostupných správ odíde späť do rodnej krajiny, kde sa o jeho služby zaujíma Cruzeiro. (L´Equipe)

Huntelaarov comeback?

Holandské periodikum Algemeen Dagblad informuje, že skúsený zakončovateľ Klaas- Jan Huntelaar dá Zbohom nemeckému Schalke 04 a Gelsenkirchen vymení za Ajax Amsterdam, kde už v minulosti pôsobil. (Algemeen Dagblad)

Abdennour do Chelsea?

Tuttomercatoweb.com prišiel s informáciou, podľa ktorej sa v letnom prestupovom období vedenie londýnskej Chelsea zameria na získane alžírskeho stopéra Aymena Abdennoura, ktorý predvádza kvalitné výkony v drese španielskej Valencie. (Tuttomercatoweb.com)

Moyes koučom AVFC?

Po uplynulom víkende je jasné, že Aston Villa zostúpi z Premier League a budúcu sezónu bude figurovať v druhej lige. Novým koučom The Villans by sa mohol podľa televíznej stanice BBC stať škótsky kormidelník David Moyes. (BBC)

Z VOLEJA

Záložník londýnskej Chelsea Cesc Fabregas prehlásil, že pod vedením talianskeho trénera Antonia Conteho nebude priestor na žiadne výhovorky. (goal.com)

Víťazom mládežníckej Ligy majstrov (UEFA Youth League) sa stali po výhre 2:1 nad PSG futbalisti Chelsea. (goal.com)

Pre tím zo Stamford Bridge išlo o druhý triumf v súťaži za sebou. (goal.com)

Čilský reprezentant Arturo Vidal prehlásil, že by chcel svojho krajana Alexisa Sancheza z Arsenalu v Bayerne Mníchov. (goal.com)

Uznávaný tréner Fabio Capello si myslí, že Wayne Rooney si zaslúži pozvánku do reprezentácie, i keď dlho laboroval so zraneniami. (goal.com)

Cesc Fabregas v rozhovore povedal, že zmeny Pepa Guardiola v Barcelone ho primäli k odchodu z Camp Nou. (goal.com)

Brazílsky obranca FC Barcelona Dani Alves údajne má lukratívnu ponuku z čínskej najvyššej súťaže. (goal.com)