Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (20.4.)

streda, 20. apríl 2016 09:20 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (20.4.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (20.4.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Zranenie Daniho Carvajala má vážnejší charakter ako sa predpokladalo. Štart proti Villarrealu je vylúčený a neistý ostáva aj pre Ligu majstrov proti Manchestru City. (Marca)

 

REAL MADRID: Rokovania o novej zmluve sa najnovšie týkajú Karima Benzemu. Strelec 22 ligových gólov má podpísať spoluprácu do leta 2021. (Express)

 

REAL MADRID: Nepríjemnosti postihli waleského reprezentanta Garetha Balea. Svalové zranenie prinesie jeho neúčasť v dnešnom súboji proti Villarrealu a nie je isté, či stihne prvé semifinále Ligy majstrov proti Manchestru City. (Daily Mail)

 

BARCELONA: Zdravotný stav Rafinhu sa zlepšil, a tak začal s tréningom. Dnes si ešte zrejme nezrahá, ale nastúpiť by mohol v sobotu proti Sportingu Gijón. (Marca)

 

BARCELONA: Veľký otáznik sa nachádza nad záložníkom Ardom Turanom. Dôvodom je jeho absencia na včerajšom tréningu Barçy a proti Deportivu nemusí byť stopercentne fit. (mundodeportivo)

 

ATLÉTICO MADRID: Veľmi reálne sa začína javiť letný prestup 25-ročného útočníka Antoina Griezmanna do Chelsea. Angličania mu pripravujú mimoriadne lukratívny kontrakt. (Mirror)

 

SEVILLA: Natrhnutý stehenný sval škrtá minimálne na dva týždne krídelníka Vitola. Škaredé zranenie si privodil v súboji s Bilbaom. (mundodeportivo)

 

VILLARREAL: Svalové zranenie prinúti Roberta Soldada vynechať dnešný súboj s Realom Madrid. Atraktíva konfrontácia tretieho so štvrtým začína o 22:00. (Sport.es)