Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (20.4.)

streda, 20. apríl 2016 09:20 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (20.4.)
Správy dňa z anglickej Premier League (20.4.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

CHELSEA: Veľmi reálne sa začína javiť letný prestup 25-ročného útočníka Antoina Griezmanna do Londýna. Futbalistovi Atlética Madrid pripravujú mimoriadne lukratívny kontrakt. (Mirror)

 

LIVERPOOL: Veľkou témou včerajška bola zmena majiteľa v meste Beatles. 18-násobného majstra Anglicka chce kúpiť člen kráľovskej rodiny zo Spojených arabských emirátov. (Metro)

 

LIVERPOOL: Derby zápas proti Evertonu odohrajú Divock Origi aj Kolo Touré. Belgičan mal po minulom kole problémy s chrbtom, africký stopér musel riešiť len kŕče. (Daily Star)

 

LIVERPOOL & WATFORD: Sťahovanie k Sršňom má v lete na pláne útočník Jerome Sinclair. Doteraz nastupoval len za rezervu LFC a šancu dostal v dvoch zápasoch FA Cupu. (Daily Star)

 

TOTTENHAM: Nepravdepodobne sa javí možnosť, že by Harry Kane ostal ostal u Kohútov aj v budúcom ročníku. Pobiť sa oňho má Real Madrid s Bayernom Mníchov. (Independent)

 

STOKE CITY: Pocity z pondelka sú pre brankára Shaya Givena veľmi zmiešané. Po 11 mesiacoch sa postavil do brány v Premier League, no debut u Hrnčiarov nedopadla najšťastnejšie, keďže prehrali s Tottenhamom 0:4. (Daily Mail)

 

NEWCASTLE: Zranenie lýtka nepustilo včera proti Manchestru City (1:1) do hry Fabricia Colocciniho. Jeho posledný zápas sa tak stále datuje na februárové 26. kolo súťaže. (klubový web)

 

ASTON VILLA: Vypadnutie Birminghamčanov do nižšej súťaže Gabriela Agbonlahora netrápi a fotografie s alkoholom a vodnou fajkou viedli k jeho vyradeniu do rezervného tímu. (Telegraph)