Main Content

France Football: Ronaldo bol opäť v Paríži, aby sa stretol s prezidentom PSG!

streda, 20. apríl 2016 11:15 | Autor: Jakub Vaverka

France Football: Ronaldo bol opäť v Paríži, aby sa stretol s prezidentom PSG!
France Football: Ronaldo bol opäť v Paríži, aby sa stretol s prezidentom PSG! | zdroj: © TASR

Budúcnosť portugalského reprezentanta Cristiana Ronalda je opäť témou na diskusiu. CR7 je spájaný s odchodom do kádra francúzskeho šampióna Parížu Saint- Germain. Sú skutočne Ronaldove dni v španielskej metropole zrátané?

Francúzsky magazínFrance Footballrozvíril hladinu diskusií, po tom, čo verejnosť informoval o častom kontakte portugalskej hviezdy Cristiana Ronalda s prezidentom PSG Nasserom Al- Khelaifim. FF tvrdí, že rodák z ostrova Madeira sa mal v prebiehajúcom ročníku s Al Khelaifim stretnúť až päťkrát.

Ronaldo bol v Paríži aj počas minulého týždňa, zachytili ho viaceré fotografie. Hráč využil voľno od trénera Zinedinea Zidanea, ktorý týmto spôsobom odmenil futbalistov Bieleho Baletu za postup do semifinále Ligy majstrov po výhre 3:0 nad nemeckým Wolfsburgom. Zdroje France Footballu teraz prišli so správami, že CR7 mal návštevu Paríža využiť okrem iného na ďalšiu schôdzku s prezidentom PSG.

Isté je, že čerstvý šampión Ligue 1 má o jednu z najväčších futbalových hviezd súčasnosti značný záujem. Navyše, Ronaldova budúcnosť nebola počas posledných rokov nikdy taká otázna, ako je tomu práve teraz. Po každom nepresvedčivom výkone je totiž kritika na pleciach Portugalca až neúnosná, k tomu pridajme zlý vzťah s kontroverzným klubovým prezidentom Florentinom Perezom a dôvod na odchod je na svete.

Cristiano má 31 rokov a Real Madrid vie, že ak ho chce speňažiť, práve blížiace sa leto bude na to zrejme najvhodnejší okamih. O CR7 prejavil okrem iného záujem anglický Manchester United, no PSG disponuje väčšou finančnou silou a treba brať do úvahy, že Parížania prídu v lete o hviezdneho Zlatana Ibrahimoviča, takže vznikne tlak na vedenie tímu, aby priviedlo nemenej zvučné meno.