Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (20.4.)

streda, 20. apríl 2016 08:46 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (20.4.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (20.4.) | zdroj: © TASR

Letné prestupové obdobie je za dverami a špekulácií je každým dňom viac. Prinášame vám tie najzaujímavejšie za posledných pár hodín.

Diskusie o Gotzem

Nemecké médium Abendzeitung tvrdí, že medzi Bayernom Mníchov a Borussiou Dortmund prebiehajú diskusie o možnom návrate talentovaného záložníka Maria Gotzeho. Gotze nie je spokojný, že v drese Bavorov dostáva iba minimálny priestor, preto silnejú názory, že návrat do BVB by mu prospel. (Abendzeitung)

Memphis pôjde za LVG

Podľa správ z anglického bulvárneho denníka The Sun sa holandský krídelník Memphis Depay stretne s trénerom Louisom Van Gaalom a bude s ním diskutovať ohľadom svojej budúcnosti. Memphis začal v Anglicku výborne, no forma mu časom odišla a momentálne patrí medzi najkritizovanejších hráčov v Premier League. (The Sun)

Lukakuov návrat?

Daily Mirror prišiel s informáciou, podľa ktorej belgický útočník Romelu Lukaku uvažuje, že vymení liverpoolsky Everton za Chelsea, kde už v minulosti hrával. Urastený zakončovateľ vraj cíti, že má na Stamford Bridge nedokončenú prácu. (Daily Mirror)

Kde skončí Mourinho?

Britská televízia Sky Sports tvrdí, že José Mourinho sa nestane novým trénerom Manchestru United, ale v budúcej sezóne bude trénovať Paríž Saint. Germain. Na lavičke PSG by mal nahradiť Laurenta Blanca. Goal.com zas informoval, že kontroverzný Mou by mohol dokonca trénovať anglickú reprezentáciu. (Sky Sports)

Z VOLEJA

Tréner Bayernu Mníchov Pep Guardiola po vyradení Werderu Brémy v semifinále DFB Pokal neskrýval nadšenie z toho, že jeho tím sa dostal do finále domácej pohárovej súťaže. (goal.com)

Manažér liverpoolskeho Evertonu Roberto Martinez si uvedomuje, že posledné výsledky Karameliek rozhodne nie sú v poriadku. (goal.com)

Zinedine Zidane prehlásil, že Gareth Bale pre zdravotné problémy možno nestihne úvodné semifinále Ligy majstrov proti Manchestru City, ktoré je na programe budúci týždeň. (goal.com)

Stopér Arsenalu Per Mertesacker si myslí, že Mesut Ozil môže tímu získať za sezónu až o tridsať bodov viac. (goal.com)

Manchester City včera remizoval na pôde Newcastlu United 1:1, o jediný gól vicemajstra sa postaral Sergio Aguero, pre ktorého to bol stý ligový presný zásah v Premier League. (goal.com)