Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (21.4.)

štvrtok, 21. apríl 2016 10:51 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (21.4.)
Správy dňa z anglickej Premier League (21.4.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

ARSENAL: Zápas proti West Bromwichu stíha záložníka Santi Cazorla, ktorému doteraz robilo problémy zranenie kolena. To ustúpilo a dnes bude tímu k dispozícii. (Metro)

LIVERPOOL: Vedenie prejavilo záujem o krídelníka Driesa Mertensa z Neapola. Talianske médiá však píšu o tom, že si bude musieť zájsť chuť, pretože Belčigan podpíše predĺženie zmluvy. (Talksport)

LIVERPOOL: Zranenie Divocka Origiho sa skloňovalo už pred duelom s Evertonom. Mladý Belgičan nastúpil, ale duel nedohral. Bojisko opustil po zranení členka na nosidlách. (Skysports)

MANCHESTER UNITED: Skauti si nedávno vyšli na výlet do talianskej Bologne, kde sledovali výkony 18-ročného defenzívneho záložníka Amadouho Diawaru, rodáka z Guinei. (Express)

MANCHESTER UNITED: Priaznivci Červených diablov môžu byť pokojní, pokiaľ ide o zdravotný stav Chrisa Smallinga. Ten síce nedohral duel s Crystal Palace, ale nejde o nič vážne. (klubový web)

MANCHESTER CITY: Zmena na poste trénera znamená, že prípadné predlžovanie zmlúv s viacerými hráčmi príde až počas leta. V neistej situácii sa pre to nachádza Yaya Touré, Jesus Navas, Pablo Zabaleta, Willy Caballero, Bacary Sagna a Fernandinho. (Guardian)

MANCHESTER CITY: Viaceré anglické kluby by radi ulovili obrancu Kierana Tierneyho zo Celticu Glasgow. Zoznamu záujemcov momentálne kraľujú Citizens. (Daily Mail)

MANCHESTER CITY: Príchod Ilkaya Gündogana z Dortmundu je vraj hotovou vecou. Stáť bude 23 miliónov libier a prichystaný mu je 5-ročný kontrakt. (Independent)

CHELSEA & SOUTHAMPTON: The Blues si sú úplne istí zotrvaním Thibauta Courtoisa a prípadný prestup riešia s 28-ročným gólmanom Fraserom Forsterom, jednotkou Svätcov. (Mirror)

EVERTON: Derby dôvod na radosť neprinieslo. Karamelky prehrali s Liverpoolom FC 0:4. Minimálnou náplasťou pre Garetha Barryho bol fakt, že vyrovnal rekord novodobej Premier League. 571 zápasov pred ním odohral len David James. (Skysports)