Main Content

Získa Nitra titul v B. Bystrici? Barani sú rázne proti!

štvrtok, 21. apríl 2016 10:57 | Autor: Martin Gregor

Získa Nitra titul v B. Bystrici? Barani sú rázne proti!
Získa Nitra titul v B. Bystrici? Barani sú rázne proti! | zdroj: tipsport.sk

Spektakulárna! Pod týmto pojmom sa skrýva prívlastok veľkolepá a práve taká je vrcholiaca séria medzi Banskou Bystricou a Nitrou.

Sledujte zápasy finále Tipsport Ligy naživo na TV Tipsport!

Ukazuje sa, že hokejový osud vybral záverečných protagonistov boja o Pohár Vladimíra Dzurillu viac ako správne. V každom stretnutí padajú minimálne 4 góly a trend má stúpajúcu tendenciu. Nitrania využili výhodu domáceho prostredia a piaty duel patril im. Svoju úlohu zohral ostrý príhovor Antonína Stavjaňu. Barani však rozhodne svoju kožu nepredali lacno a dokázali na súperovom ľade skórovať štyrikrát. Stretnutie ponúklo skrátka všetko – nasadenie, kontroverzie, strelecké hody, trestné minúty a hlavne emócie. Na tie sa môžeme tešiť aj v šiestom súboji, ktorý bude mať s najväčšou pravdepodobnosťou od nudy poriadne ďaleko.

Člen najväčšej tipérskej komunity Ales97 vytiahol z klobúka tip na výhru domácich v handicape 0:1 s atraktívnym kurzom 2,40. Dôvody nájdete v jeho analýze.

Najväčšia tipérska komunita Tipsportu dotlačila finálovú sériu do siedmeho zápasu tým, že až 82-percentná majorita berie iba výhru domácich. Zvyšných 8 % drukuje remíze a 11 % výhre hostí.

Nezabudnite na LIVE stávky v rámci stretnutí hokejovej Tipsport Ligy v Tipsporte a sledujte ich naživo na TV Tipsport!

Využite možnosť navštíviť Tiket arénu a zistiť ako uvažujú skúsení tipéri. Je to príležitosť obohatiť svoje stávkovanie a zároveň máte jedinečnú možnosť inšpirovať sa tipmi a analýzami k množstvu zaujímavých súbojov.

 

Ak ešte nemáte účet v Tipsporte, založte si ho priamo TU a získajte vstupný bonus až 2 000 EUR!