Main Content

Borčice končia v druhej lige, prečítajte si vyjadrenie klubu!

štvrtok, 21. apríl 2016 12:11 | Autor: Filip Chudý

Borčice končia v druhej lige, prečítajte si vyjadrenie klubu!
Borčice končia v druhej lige, prečítajte si vyjadrenie klubu! | zdroj: © TASR

Ďalšia šokujúca správa dnes vyšla z kuchyne Iskry Borčice. Majiteľ klubu sa totiž rozhodol, že mužstvo ku dnešnému dňu odhlási z druhej najvyššej futbalovej súťaže, údajne nie kvôli finančným problémom.

Takýto oznam svieti na oficiálnej stránke klubu iskraborcice.sk: „TJ Iskra Borčice dnešným dňom 21.04.2016 odhlasuje svoje mužstvo dospelých zo súťaže DOXX bet ligy 2015/2016 nie z finančných dôvodov. Všetky pohľadávky má uhradené a momentálne disponuje so sumou 174 529 € na účte. Ide o rozhodnutie majiteľa klubu.“

V správe je tiež priložený výpis z účtu. Na ktorý Púchovský mäsový priemysel (firma majiteľa klubu Antona Fabuša) poslal 6. apríla 150 000 eur. Prečo sa majiteľ klubu takto rozhodol, ešte nie je verejne známe.

No či to bude definitívne rozhodnutie, nie je isté, keďže nálada v Borčiciach sa mení častejšie ako aprílové počasie. Len pripomenieme, že oficiálna stránka klubu tento týždeň informovala aj o konci trénera Ivana Galáda (správa sa neskôr odtiaľ vymazala), čo včera majiteľ klubu v tlači dementoval, keďže vraj išiel Galád len na dovolenku. Nuž ešte uvidíme, ako dlho na nej bude a či sa bude mať vôbec kde vrátiť.