Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (22.4.)

piatok, 22. apríl 2016 10:57 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (22.4.)
Správy dňa z anglickej Premier League (22.4.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

ARSENAL: Londýnčania obnovili svoj záujem o 23-ročného záložníka Marcela Brožovića. Ten háji farby Interu Miláno a anglický klub ponúka 16 miliónov libier. (Tribal Football)

ARSENAL: Alexis Sánchez prvopolčasovými gólmi zariadil víťazstvo nad WBA 2:0, vďaka ktorému je tím na tretej priečke, s dvojbodovým náskokom pred Manchestrom City. Na Tottenham však stráca päť bodov a na Leicester 10. (BBC)

LIVERPOOL: Problémy s opätovným získaním dôvery a návratom do zostavy má Martin Škrtel, k čomu mu nepomohlo ani zranenie. Mimo diania ho drží zranené trieslo. (klubový web)

LIVERPOOL: Správy o Divockovi Origim sú veľmi zlé. Podrobné vyšetrenie ukázalo poškodené väzy v členku a počas sezóny 2015/16 si za Liverpool už nezahrá. Úplne vylúčené však nie je, že stihne vrchol sezóny, EURO. (Mirror)

CHELSEA: Forward Alexandre Pato na hosťovaní z Corinthians odohral len 131 minút, a tak na Stamford Bridge nezotrvá. V takom prípade sa vráti do brazílskeho klubu a v Európe poračovať nebude. (Skysports)

TOTTENHAM: Letnou posilou by sa mohol stať záložník André Schürrle z Wolfsburgu. V súčte všetkých súťaží má z tejto sezóny na konte 9 gólov z 38 zápasov. (Metro)

LEICESTER CITY: Okrem automatického trestu na jeden zápas za červenú kartu zrejme čaká Jamieho Vardyho trest na ešte jeden. Dôvodom bola jeho nekontrolovaná reakcia smerom k rozhodcovi, pričom s trestom súhlasí aj vedenie Líšok. (Daily Mail)

NEWCASTLE: The Magpies stoja v zóne zostupu a v prípade vypadnutie odíde 26-ročný francúzsky záložník Moussa Sissoko. Vyhliadlo si ho AC Miláno. (Express)

CRYSTAL PALACE: Neprevdepodobne sa javí možnosť, že Scott Dann nastúpi v nedeľnom semiifnálovom súboji FA Cupu proti Watfordu. Stopéra Orlov trápia nedefinované problémy. (klubový web)

ASTON VILLA: Škót David Moyes nepopiera, že má na stole ponuku od Villans, no rovnako aj od Celticu Glasgow. Svoje rozhodnutie nechce uponáhľať a rozhodne sa až počas leta. (Skysports)