Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (23.4.)

sobota, 23. apríl 2016 09:23 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (23.4.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (23.4.) | zdroj: © TASR

Letné prestupové obdobie je za dverami a špekulácií je každým dňom viac. Prinášame vám tie najzaujímavejšie za posledných pár hodín.

Pastore do Barcelony?

Francúzsky portál Le 10 Sport prišiel s informáciou, podľa ktorej by mohol argentínsky stredopoliar Javier Pastore v letnom prestupovom období opustiť Paríž Saint- Germain a prestúpiť do kádra FC Barcelona. Pastoreho transferu by mohol napomôcť hviezdny Lionel Messi, Javierov krajan. (Le 10 Sport)

Bakambu do Madridu?

Španielsky denník AS tvrdí, že vedenie Atlética Madrid sa po konci prebiehajúceho ročníka pokúsi získať konžského strelca konkurenčného Villarrealu Cédrica Bakambua, ktorý v drese Žltej ponorky zažíva fantastický ročník. (AS)

Bayern rokuje s Hummelsom

Podľa správ z nemeckého denníka Bild rokuje aktuálny majster Bundesligy Bayern Mníchov so stopérom Matsom Hummelsom. Hummels by bol ďalším hráčom, ktorého Bavori vyfúkli konkurenčnej Borussii Dortmund. Tohto skúseného stredného obrancu by radi získali aj predstavitelia Barcelony. (Bild)

Chamberlain možno ku Kladivárom

Daily Mirror informoval svojich čitateľov, že Arsenal ponúkol West Hamu United služby anglického reprezentanta Alexa Oxladea- Chamberlaina, ktorého sa The Gunners v letnom prestupovom období plánujú zbaviť. (Daily Mirror)

Tottenham sleduje Schurrleho

Španielsky portál zameraný na prestupy a špekulácie fichajes.net informuje, že vedenie londýnskeho Tottenhamu Hotspur pozorne sleduje situáciu okolo nemeckého krídelníka Andrého Schurrleho. Schurrle, ktorý oblieka dres Wolfsburgu už v Premier League pôsobil, obliekal dres londýnskej Chelsea. (fichajes.net)

Z VOLEJA

60 percent čitateľov katalánskeho denníka Sport v ankete zvolilo, že by boli radšej, keby Barcelona predala útočníka Neymara. (fichajes.net)

O brankára FC Porto Ikera Casillasa je zvýšený interes v americkej Major League Soccer. (fichajes.net)

Londýnsky West Ham United získal odchovanca španielskej Valencie Toniho Martineza, ktorý by mal posilniť ofenzívne rady Kladivárov. (fichajes.net)

Kmeňový hráč FC Barcelona Alex Song, ktorý je na hosťovaní vo West Hame United, by mohol posilniť Crystal Palace. (fichajes.net)

Atlético Madrid sa pokúsi získať nemeckého reprezentanta Mustafiho z konkurenčnej Valencie. (fichajes.net)

Tréner Arsenalu Londýn Arsene Wenger prehlásil, že pre The Gunners je kľúčové skončiť v TOP 3 Premier League. (goal.com)

Kouč Manchestru City Manuel Pellegrini očakáva, že sa do zápasového kolotoča počas tohto víkendu vráti španielsky stredopoliar David Silva. (goal.com)

Kormidelník Realu Madrid Zinedine Zidane dnes proti Rayo Vallecano dopraje Cristianovi Ronaldovi odpočinok. (goal.com)