Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (23.4.)

sobota, 23. apríl 2016 11:04 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (23.4.)
Správy dňa z anglickej Premier League (23.4.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER CITY: Prípravy na ligový zápas proti Stoke City prebiehajú bez záložníka Samira Nasriho. Francúz má svalové problémy a minimálne v tomto zápase si nezahrá. (Sportsmole)

MANCHESTER CITY: Napriek tomu, že Martin Demíchelis po sezóne Manchester opustí, mal by zotrvať v najvyššej anglickej súťaži. Získať sa o pokúsi Leicester City a Everon. (Daily Mail)

CHELSEA: Fanúšikovia sa v boji s Bournemouthom môžu tešiť na návrat Edena Hazarda. Doterajšiu absenciu spôsobovalo zranenie bedier. (ESPN)

CHELSEA & EVERTON: Prestupovou prioritou nového trénera, Antonia Conteho, bude obranca Karameliek John Stones. Okrem toho sa špekuluje aj o návrate Romela Lukaka, ktorý The Blues opustil v roku 2014. (Guardian)

EVERTON: Britské médiá informujú, že Roberto Martínez má nôž na krku a aby ostal, musí vyhrať FA Cup. Semifinále je na programe dnes o 18:15, proti Manchestru United. (Telegraph)

LEICESTER CITY: 20-ročný krídelník Yakou Meï bojuje o miesto v zostave PSG a má možnosť vyskúšať niečo nové. Do tímu ho lanária Líšky zo stredného Anglicka. (Transfermarkt)

STOKE CITY: Zranenie stehenného svalu škrtá z hry Xherdana Shaqiriho. Hrnčiari teda budú dnes stáť proti Manchestru City bez autora 3 ligových gólov. (ESPN)

BOURNEMOUTH: Tretí týždeň ostáva na listine zranených hráčov obranca Adam Smith. Vidieť ho nebude ani dnes proti Chelsea. (Teamtalk)