Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (23.4.)

sobota, 23. apríl 2016 11:04 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (23.4.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (23.4.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

BARCELONA: Ľahšie zranenie členka už Lionela Messiho opustilo a k dispozícii bude už v najbližšom súboji. Katalánci v ňom dnes privítajú Sporting Gijón. (Skysports)

REAL MADRID: Natiahnutý sval v nohe nepustí Cristiana Ronalda do ligového zápasu proti Rayu Vallecano a všetko nasvedčuje tomu, že si nezahrá ani v Lige majstrov na pôde Manchestru City. (ESPN)

ATLÉTICO MADRID & VILLARREAL: Malú hráčsku výmenu plánujú dva popredné španielske celky. 25-ročný útočník Cédric Bakambu opustí Žlté ponorky a zamieri to Atlética, kým španielsky záložník Óliver Torres pôjde opačným smerom. (Futbol.as)

REAL SOCIEDAD: Hosťovanie Diega Reyesa z Porta v San Sebastiáne môže byť premenené na trvalý prestup. Taký názor má sám mexický stopér. (mundodeportivo)

RAYO VALLECANO: 34-ročný útočník Javi Guerra inkasoval v poslednom ligovom zápase úder a vyzeralo to na zlomeninu lícnej kosti. To sa nepotvrdilo a hrať môže už proti Realu Madrid. (Marca)

RAYO VALLECANO: Realu Madrid dnes nebude čeliť Rayo v plnej sile. V defenzíve nenastúpia Zé Castro, Raúl Baena ani Diego Llorente. (mundodeportivo)

EIBAR: Personálna výmena prišla vo vedení baskického klubu. Po siedmich rokoch skončil v pozícii prezidenta Alex Aranzabal. Meno nástupcu je zatiaľ neznáme. (Marca)