Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (24.4.)

nedeľa, 24. apríl 2016 10:16 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (24.4.)
Správy dňa z anglickej Premier League (24.4.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER CITY: 26-ročný útočník Stevan Jovetić hosťuje v Interi Miláno a v tomto klube by rád ostal nastálo. Milánčania chcú predsa uplatniť na reprezentanta Čiernej hory opciu. (ESPN)

ARSENAL & WEST HAM: Koniec na Emirates Stadium zrejme čaká Alexa Oxlade-Chamberlaina a podľa aktuálnych správ by mohol ostať v Londýne. Jeho pôsobiskom by bol West Ham. (Metro)

TOTTENHAM: Náročné leto má pred sebou vedenie. Agenti viacerých opôr si brúsia zuby na vyjednanie lepších zmlúv, ako odmenu za postup do Ligy majstrov. (Mirror)

TOTTENHAM: 22-ročný záložník Lille, Sofiane Boufal, je prestupovým cieľom viacerých európskych mužstiev. Radia sa medzi ne aj Kohúti, ochotní zaplatiť 20 miliónov eur. (Express)

LIVERPOOL: Pôvodne sa s Dannym Ingsom v tejto sezóne už nepočítalo, no po 6 mesiacoch na maródke sa situácia môže zmeniť. Autor dvoch ligových gólov už začal s tréningom. (Express)

MANCHESTER UNITED: Ani v lete 2016 nebudú Diabli na prestupovom trhu pasívni. V posledných dňoch sa spomína ofenzívny záložník Adam Ounas, len 19-ročný futbalista Bordeaux. (Express)

STOKE CITY: 45 minút zápasu proti Manchestru City odchytal Shay Given, potom musel pre zranenie triesla striedať. Situáciu sledujú najmä Íri, pretože po Robovi Elliotovi ide už o ich druhého zraneného reprezentačného brankára. (Independent)

SUNDERLAND: Dnešný zápas proti Arsenalu bude musieť vynechať 22-ročný obranca DeAndre Yedlin. Američan si zranil členok. (Eurosport)

ASTON VILLA: Prehru so Southamptonom 2:4 sledovali dvaja hráči birminghamského klubu len z tribúny. Ciaran Clark a Kieran Richardson ešte krátko pred zápasom absolvovali testy a tie ich do hry nepustili. (klubový web)