Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (24.4.)

nedeľa, 24. apríl 2016 10:16 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (24.4.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (24.4.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

BARCELONA: Javier Pastore si v tejto sezóne zahral len 14 duelov Ligue 1 a z Paríža by mohol prejsť do Katalánska. Záujem prejavila Barça, ale zatiaľ všetko ostáva len v štádiu špekulácií. (Fichajes.com)

BARCELONA: Famóznu formu Luisa Suáreza si po Deportivu odniesol aj Gijón. K triumfu 6:0 prispel Uruguajčan štyrmi gólmi a stal sa prvým hráčom v histórii, ktorý skóroval 4krát v dvoch dueloch po sebe. (ESPN)

BARCELONA: Nová zmluva s Neymarom stále nie je podpísaná, no vedenie je presvedčené, že k nemu príde v krátkom čase. „Sme si istí, že dosiahneme dohodu. Jeho predaj naozaj nie je témou dňa.“ vyjadril sa viceprezident klubu Jordi Mestre. (ESPN)

REAL MADRID: Kapitán Sergio Ramos v nedávnom rozhovore jednoznačne vyzval klub, aby získal Davida De Geu. „Ja som vždy tvrdil, že tu musia byť tí najlepší a pokiaľ sa vedenie domnieva, že niekoho treba kúpiť, je to De Gea.“ povedal k neutíchajúcim špekuláciám o brankárovi Manchestru United. (Metro)

REAL MADRID: Veľký futbalový večer prežil včera Real proti Rayu. Po 14 minútach hry prehrával na pôde súpera 0:2, no dvojgólový Gareth Bale a zásah Lucasa Vázqueza znamenali dokonalý obrat. Ten udržal Madridčanov v tesnom boji o titul. (BBC)

VALENCIA: Druhá sezóna u Los Che by mohla byť pre Andrého Gomesa poslednou. V tlači sa rozoberá možnosť jeho letného prestupu do Juventusu Turín. (calciomercato)

LAS PALMAS: Pohárovým priečkam sa včera priblížil nováčik. Víťazstvo 4:0 nad Espanyolom znamenalo stiahnutie manka na siedmu Sevillu, a to má na programe duely s poraziteľnou Granadou či Málagou. (Goal)