Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (25.4.)

pondelok, 25. apríl 2016 06:08 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (25.4.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (25.4.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Cristiano Ronaldo nie je jediným zraneným útočníkom Realu Madrid. V zápase s Rayom Vallecanom si stehenný sval poranil Francúz Karim Benzema. Tomu hrozí, že príde minimálne o prvé semifinále Ligy majstrov proti Manchestru City. (bleacherreport.com)

REAL MADRID: Veľký záujem panuje o služby 18-ročného stredopoliara Renato Sancheza z Benfiky Lisabon. Do svojich radov ho chcú Manchester City, Manchester United, PSG ale aj Real Madrid. (mirror.co.uk)

FC BARCELONA: Barcelona chce z Leicesteru City vykúpiť 29-ročného brankára Kaspera Schmeichela. Ten by mal na Camp Nou nahradiť nemeckého gólmana Marc-Adreho Ter Stegena. Katalánci za dánskeho brankára chcú zaplatiť 15 miliónov libier. (bleacherreport.com)

FC BARCELONA: Sergi Roberto nedohral zápas španielskej ligy proti Sportingu. Defenzívny stredopoliar Barcelony o polčasovej prestávke striedal pre zranenie členka. (transfermarkt.co.uk)

ATHLETIC BILBAO: Aritz Aduriz úspešne doliečuje svalové zranenie. Stav útočníka Athletica sa zlepšuje a na trávniku by sa mohol objaviť už o týždeň, kedy sa baskický celok stretne s Celtou Vigo. (transfermarkt.de)

VALENCIA:André Gomes sa má po sezóne sťahovať z Valencie do Juventusu. Ten mal o portugalského stredopoliara záujem a podľa niektorých správ je už  na svete dohoda o prestupe za tridsať miliónov eur. (football-italia.net)

ESPANYOL: Constantin Gâlcă zostáva trénerom Espanyolu a katalánsky klub povedie aj v ďalšom zápase sa Sevillou. Espanyolu sa v lige nedarí a balansuje nad zostupovou priepasťou. (transfermarkt.de)

ESPANYOL:Abraham González príde o zvyšok tejto sezóny. Na vine je svalové zranenie, ktoré si záložník Espanyolu odniesol zo zápasu v Las Palmas. (transfermarkt.com)