Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (25.4.)

pondelok, 25. apríl 2016 06:39 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (25.4.)
Správy dňa z anglickej Premier League (25.4.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

 LEICESTER: Barcelona chce z Leicesteru City vykúpiť 29-ročného brankára Kaspera Schmeichela. Ten by mal na Camp Nou nahradiť nemeckého gólmana Marc-Adreho Ter Stegena. Katalánci za dánskeho brankára chcú zaplatiť 15 miliónov libier. (bleacherreport.com)

MANCHESTER CITY: Yaya Touré ide na ďalšie podrobné vyšetrenia. Stredopoliar Manchestru City je znova zranený. V súboji so Stoke City si privodil svalový problém a je ohrozený jeho štart v prvom semifinále Ligy majstrov proti Realu Madrid. (marca.com)

MANCHESTER CITY a MANCHESTER UNITED: Veľký záujem panuje o služby 18-ročného stredopoliara Renato Sancheza z Benfiky Lisabon. Do svojich radov ho chcú Manchester City, Manchester United, PSG ale aj Real Madrid. (mirror.co.uk)

MANCHESTER UNITED: Tréner José Mourinho  sa už s United dohodol na svojom angažmáne a od leta bude novým koučom Červených diablov. Oficiálne obe strany svoju dohodu oznámia v najbližších týždňoch. (manchestereveningnews)

MANCHESTER UNITED: Manchester United je pripravený predať krídelníka Memphisa Depaya. Ten je na Old Trafford ešte len od minulého leta a klubovú pokladňu stál 25 miliónov libier. (mirror.co.uk)

TOTTENHAM: 22-ročný krídelník Sofiane Boufal z francúzskeho Lille sa v lete zrejme presunie do Tottenhamu, ktorý za hráča ponúka 16 miliónov libier. O Boufala je v Anglicku veľký záujem – interes v nedávnej minulosti prejavili aj Manchester United, Chelsea a Arsenal. (express.co.uk)

TOTTENHAM: Ďalšou vytipovanou posilou Tottenhamu je 24-ročný útočník Alexandre Lacazette z Lyonu. Za toho sú Spurs ochotní zaplatiť až 23,5 miliónov libier. (metro.co.uk)

ASTON VILLA: Bývalý kouč Leicesteru  Nigel Pearson možno v najbližších týždňoch zasadne na uvoľnenú lavičku Aston Villy. (birminghammail)