Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (25.4.)

pondelok, 25. apríl 2016 09:33 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (25.4.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (25.4.) | zdroj: © TASR

Letné prestupové obdobie je za dverami a špekulácií je každým dňom viac. Prinášame vám tie najzaujímavejšie za posledných pár hodín.

Hazard ostane v Chelsea

Dočasný manažér londýnskej Chelsea Guus Hiddink prehlásil, že belgický krídelník Eden Hazard ostane na Stamford Bridge aj v budúcej sezóne. O londýnske číslo 10 sa vo veľkom majú zaujímať Real Madrid a Paríž Saint- Germain. (goal.com)

Interes o Schurrleho

Anglické tímy Liverpool FC a Tottenham Hotspur sa podľa informácií z časopisu Kicker pokúsia v letnom prestupovom období získať nemeckého krídelníka Andrého Schurrleho z Wolfsburgu, ktorý v minulosti obliekal dres londýnskej Chelsea. (Kicker)

PSG ide po Renatovi

Sunday Times prišiel s informáciou, podľa ktorej sa o talentovaného mladíka z portugalskej Benficy Lisabon Renata Sanchesa nezaujíma iba Manchester United, no vychádzajú hviezdu Orlov sa pokúsi po sezóne získať aj francúzsky šampión PSG. (Sunday Times)

Hummels do Bayernu?

Denník Bild tvrdí, že vedenie bavorského giganta Bayernu Mníchov chystá 30 miliónov eur na kúpu nemeckého reprezentačného stopéra Matsa Hummelsa. O Hummelsovom odchode z Borussie Dortmund sa hovorí stále viac, interes prejavila aj Barcelona. (Bild)

Falcao možnom vo večnom meste

Talianske noviny Corriere dello Sport informujú, že kolumbijský útočník Radamel Falcao, ktorý je na hosťovaní z AS Monako v londýnskej Chelsea, by mohol v budúcej sezóne obliekať dres talianskeho celku AS Rím a pokúsiť sa možnom poslednýkrát reštartovať svoju kariéru. (Corriere dello Sport)

Z VOLEJA

Hráčom roka anglickej Premier League za prebiehajúcu sezónu sa stal alžírsky reprezentant Riyad Mahrez z Leicestru City. (goal.com)

Najlepším mladým hráčom končiaceho ročníka Premier League bol zvolený Angličan Dele Alli z Tottenhamu Hotspur. (goal.com)

Juan Mata z Manchestru United prehlásil, že sa mu nepáči súčasný futbalový biznis. (goal.com)

Brankár Arsenalu Petr Čech si myslí, že Kanonierom sa v tabuľke Premier League nepodarí dobehnúť mestského rivala Tottenham. (goal.com)

Útočník FC Barcelona Luis Suarez povedal, že prvoradé je preňho vyhrať titul s Barcou, až potom sa bude zamýšľať na trofejou Pichichi pre najlepšieho strelca ligy. (goal.com)

Talentovaný mladík Manchestru City K.Iheanacho médiám povedal, že blížiaci sa zápas Ligy majstrov proti Realu Madrid je preňho ako sen, ktorý sa stal skutočnosťou. (goal.com)

Tréner Realu Madrid Zinedine Zidane potvrdil, že hviezdny Cristiano Ronaldo bude s tímom cestovať do Manchestru na semifinále Ligy majstrov. (goal.com)