Main Content

VIDEO: Fanúšikovia v Nashville ukázali ako sa na hokej pašujú tri obrovské ryby

pondelok, 25. apríl 2016 14:01 | Autor: Dávid Lech

VIDEO: Fanúšikovia v Nashville ukázali ako sa na hokej pašujú tri obrovské ryby
VIDEO: Fanúšikovia v Nashville ukázali ako sa na hokej pašujú tri obrovské ryby | zdroj: © TASR

Len nedávno na ľad Nashvillu Predators v Bridgestone Arene pristáli tri obrovské sumce. Postarala sa o to úderná trojica fanúšikov „Preds,“ ktorí na videu názorne ukázali ako sa na štadión pašujú obrovské ryby.

„Operation: Fat Cat" alebo ak chcete vo voľnom preklade „operácia tučná mačka“ vznikla v hlavách trojice fanúšikov Nashvillu, ktorí si obliekli dres svojho obľúbeného klubu s číslom 12 patriaci útočníkovi Mikeovi Fisherovi (v preklade z angličtiny rybár) a celú akciu natočili na video.

Aj v minulosti sa stávalo, že v aréne klubu z „mesta country“ pristávali na hracej ploche sumce. Po tom ako vedenie NHL zaviedlo pravidlo o možnosti potrestať domáci tím vylúčením v prípade takéhoto správania sa fanúšikov, však tradícia postupne upadla. Aby fanúšikovia „Preds“ svojmu tímu neublížili vylúčením, tri sumce hodili na ľad tentokrát ešte pred začiatkom zápasu.

Dostať do publika tri veľké ryby ale nebola ľahká úloha, čo potvrdzuje aj jeden z autorov tohto nápadu: „Najviac som sa obával toho, ako to bude vyzerať pod dresom. Predsa len máte zrazu na chrbte obrovskú guľu,“ cituje vášnivého fanúšika web nhl.cz.

Ako sa to napokon trojici odvážlivcov podarilo prepašovať veľké ryby do arény a následne ich hodiť na ľadovú plochu sa dozviete z nasledujúceho videa.