Main Content

Ďalší problém pre Kozáka? Aj Hubočan má zdravotné problémy

utorok, 26. apríl 2016 08:58 | Autor: Filip Chudý

Ďalší problém pre Kozáka? Aj Hubočan má zdravotné problémy
Ďalší problém pre Kozáka? Aj Hubočan má zdravotné problémy | zdroj: © TASR

Na našu futbalovú reprezentáciu sa to pred Eurom trochu valí. Ďalším hráčom, ktorý má zdravotné problémy, je Tomáš Hubočan. Ten musel nútene striedať v moskovskom derby už v 14. minúte.

Už by sa to dalo pomaly napísať, že je menej tých slovenských reprezentantov, ktorí sú pred Eurom úplne zdraví, ako tých, čo majú nejaký problém. Novým prírastkom medzi tými so zdravotným problémom je Tomáš Hubočan.

Ten nedohral víkendové moskovské derby na pôde CSKA. Už v 14.minúte ho nútene vystriedal Vitalij Djakov. Možno aj preto hostia prehrali 1:0 a ešte viac sa namočili do boja o záchranu, keď sú aktuálne na poslednej záchranárskej pozícii.

„Utrpel zranenie päty,“ povedal pre R-Sport o dôvode Hubočanovho striedania tréner Dinama Andrej Kobelev. Presný rozsah zranenia sa neuvádza, ale zrejme to nebude nič vážne, čo potvrdil v pondelkovej relácii TA3 Bago plus asistent Jána Kozáka Štefan Tarkovič: „Ja som si ten zápas pozrel so záznamu. Verím, že je všetko v poriadku, pričom nemám informácie o tom, že by mal byť vážnejšie zranený.“ Treba veriť, že to tak aj je a reprezentačný tréner nebude musieť riešiť ďalší problém.