Main Content

Škrtel nebol spokojný s rozhodnutím Kloppa. Špekuluje sa, že odíde inam

utorok, 26. apríl 2016 09:09 | Autor: Martin Gregor

Škrtel nebol spokojný s rozhodnutím Kloppa. Špekuluje sa, že odíde inam
Škrtel nebol spokojný s rozhodnutím Kloppa. Špekuluje sa, že odíde inam | zdroj: © TASR

Tréner Liverpool Jurgen Klopp priznal, že Martin Škrtel bol trochu nahnevaný, keď ho vynechal zo základnej zostavy v sobotňajšom zápase s Newcastle (2:2) a namiesto neho poslal na trávnik Kolo Toureho.

Ako uvádza portál 90min.com Martin Škrtel očakával, že po dopingovom škandále ďalšieho stopéra Liverpoolu Mamadoua Sakha dostane práve on možnosť vrátiť sa do základu The Reds, ktorého bole ešte nedávno neoddeliteľnou súčasťou. Klopp mu však šancu nedal, do hry poslal Toureho a kapitán slovenskej reprezentácie sledoval, ako Liverpool stratil dvojgólové vedenie len z lavičky.

,,Keď som sem prišiel nebol nikdy vážne zranený. Mohol trénovať, hrať, odpočívať, ale potom sa zranil. Vrátil sa, prišlo malé zranenie. Opäť sa vrátil a opäť sa zranil. Potom prišiel ďalší návrat, bol trochu fit... keď ho budeme potrebovať, môže hrať,“ vysvetlil Klopp svojou lámanou angličtinou, že od jeho príchodu na Anfield Road nemal Slovák jednoducho šťastie. Kým ostatní hráči mohli nemeckého trénera presvedčiť o svojich kvalitách, Škrtel po väčšinu času riešil zdravotné problémy.

,,Máme Martina, Dejana, Koloa, Lucasa a Tiaga Iioriho, takže si môžeme vyberať, kto bude hrať v strede obrany,“ naznačuje Klopp, že ani do budúcnosti nemá Škrtel miesto v zostave vôbec isté.

Vzhľadom na tieto slová charizmatického Jurgena Kloppa sa množia špekulácie o možnom odchode Škrtela inam. Podobne ako tomu bolo v minulosti sa najčastejšie spomína prestup do Interu Miláno.