Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (26.4.)

utorok, 26. apríl 2016 10:11 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (26.4.)
Správy dňa z anglickej Premier League (26.4.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

LEICESTER CITY: FC Barcelona má už dlhšie záujem o gólmana Kaspera Schmeichela z Leicesteru, ponuka na prestup je vo výške 15 miliónov libier. (newseveryday)

LIVERPOOL: AC Miláno chce v lete premeniť hosťovanie útočníka Maria Balotelliho z Liverpoolu na trvalý prestup. (express.co.uk)

MANCHESTER CITY: Na včerajšom tréningu Manchestru City chýbal Yaya Touré. Záložník anglického klubu si cez víkend poranil stehenný sval a jeho štart v súboji s Realom Madrid je vylúčený. (skysports.com)

CHELSEA: Paris Saint-Germain by mohol posilniť Eden Hazard. Agent belgického ofenzívneho záložníka už vraj s úradujúcim majstrom Francúzska zahájil aj konkrétne rokovania. (express)

TOTTENHAM a WEST BROMWICH: Tottenham sa v lete opäť pokúsi priviesť útočníka Saida Berahina z West Bromwich Albion. (bleacherreport)

SOUTHAMPTON: Victor Wanyama má sa Southamptonom kontrakt do konca nadchádzajúcej sezóny a záujem o jeho služby má hneď niekoľko konkurenčných celkov. Vedenie klubu si však chce kenského záložníka udržať a ponúka mu predĺženie zmluvy. (mirror)

STOKE CITY: Medzi tri tyče Stoke City sa rýchlo vráti Shay Given. Skúsený írsky brankár si cez víkend poranil triesla, ale nejedná sa však o nič vážne. (skysports.com)

CRYSTAL PALACE: Anglickú najvyššiu súťaž by si mohol čoskoro zahrať Dominic Iorfa. Obranca druholigového Wolverhamptonu Wanderers sa dostal do hľadáčika Crystal Palace. (expressandstar)