Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (26.4.)

utorok, 26. apríl 2016 10:16 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (26.4.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (26.4.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

FC BARCELONA: Na dvoch sezónach sa môže zastaviť pôsobenie Thomasa Vermaelena v Barcelone. Belgický obranca má často zdravotné problémy a jeho ďalšie kroky by mohli smerovať do Turecka. Ponuku na prestup údajne zvažuje Beşiktaş. (insidefutbol)

FC BARCELONA: FC Barcelona má už dlhšie záujem o gólmana Kaspera Schmeichela z Leicesteru, ponuka na prestup je vo výške 15 miliónov libier. (newseveryday)

REAL MADRID: Real Madrid dnes čaká semifinálový zápas Ligy majstrov s Manchestrom City, proti ktorému by mal na trávnik vybehnúť aj Karim Benzema. Ten pre zranenie stehenného svalu predčasne opustil víkendový duel s Rayom Vallecano. Vo výprave Bieleho baletu do Anglicka nechýba ani Cristiano Ronaldo, ktorého tiež trápili svalové problémy. äespnfc.comň

REAL MADRID: Nový angažmán by mal mať od začiatku nadchádzajúcej sezóny Denis Čeryšev. Ruský útočník, ktorý momentálne hosťuje vo Valencii, údajne dostal od Realu Madrid súhlas k odchodu. (transfermarkt)

ATLÉTICO MADRID: V troch zápasoch sa na lavičke Atlética Madrid neobjaví Diego Simeone. Ten bude pykať za známy „incident“ ,keď chcel vhodiť na ihrisko ďalšiu loptu.(dailymail)

SEVILLA: Wissam Ben Yedder na konci tohto ročníka s najväčšou pravdepodobnosťou opustí Toulouse. Zamieriť by mohol do Španielska. Podľa posledných správ je favoritom na získanie francúzskeho útočníka Sevilla. (mercafutbol)