Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (27.4.)

streda, 27. apríl 2016 08:27 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (27.4.)
Správy dňa z anglickej Premier League (27.4.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER CITY: Jesús Navas v lete podľa niektorých médií pravdepodobne zmení dres. Španielsky krídelník má ešte na jednu sezónu zmluvu v Manchestri City, no nemusel by však hrať dôležitú úlohu v plánoch nového trénera Pepa Guardiolu. Preto je čím ďalej pravdepodobnejšie jeho sťahovanie. (ghanasoccernet)

MANCHESTER UNITED: RenatoSanches z Benfiky je vraj veľmi blízko k prestupu do Manchestru United. Podľa informácií z miestnych médií má anglický veľkoklub zaplatiť  až 60 miliónov eur, ktoré by splácal po dobu štyroch rokov. (mirror)

LIVERPOOL: Dvoch mladých nigérijských hráčov testuje Liverpool. Na dvojtýždňovej tréningovej stáži sú Jacob Njoku a Chidera Ejik. Klub z Anfield Road by pre oboch bol prvým európskym pôsobiskom. (ibtimes)

TOTTENHAM: Alexandre Lacazette je v popradí záujmu mnohých európskych celkov. Podľa posledných správ má potom najbližšie k presunu do Tottenhamu. Ten mal dokonca už Olympique Lyon predložiť konkrétnu ponuku. (ghanasoccernet)

EVERTON: Phil Jagielka podľa niektorých správ už odohral svoj posledný zápas tohtoročnej sezóny. Obranca Evertonu cez víkend nastúpil k semifinále FA Cupu proti Manchestru United a údajne si obnovil svalové zranenie, s ktorým nedávno laboroval. (transfermarkt)

CHELSEA: Ešte len 18-ročný Dominic Solanke stále nemá o svojej budúcnosti jasno. V Chelsea ho viaže kontrakt iba do budúceho leta a o tom ďalšom talentovaný útočník práve rokuje. Požaduje vraj plat až vo výške neskutočných 50 tisíc libier týždenne a určitú garanciu šancí v prvom tíme. (telegraph)

WEST HAM: Prvým zápasom West Hamu United na Olympijskom štadióne v Londýne, kam sa presťahujú po tejto sezóne, bude prípravné stretnutie s úradujúcim talianskym šampiónom Juventusom Turín. Duel sa uskutoční  7. augusta. (whufc.com)

WATFORD: Len dva týždne nakoniec bude mimo hry Étienne Capoue. Stredopoliar anglického Watfordu má zranené koleno. (wdsport)