Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (27.4.)

streda, 27. apríl 2016 10:47 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (27.4.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (27.4.) | zdroj: © TASR

Letné prestupové obdobie je za dverami a špekulácií je každým dňom viac. Prinášame vám tie najzaujímavejšie za posledných pár hodín

Ronaldo sa dohodol s PSG

Mundo Deportivo informuje, že portugalský bombardér Cristiano Ronaldo sa dohodol na podmienkach kontraktu s parížskym celkom PSG a po sezóne by mal s francúzskym šampiónom podpísať zmluvu. Vedenie Realu Madrid špekulácie spojené so svojou najväčšou hviezdou zatiaľ nekomentovalo. Ronaldovi končí v Madride kontrakt v roku 2018, má 31 rokov a povráva sa, že pre Biely Balet príde ideálna príležitosť na jeho predaj práve počas tohto leta. (Mundo Deportivo)

Silva do Barcelony?

Španielsky denník Mundo Deportivo prišiel s informáciou, podľa ktorej je brazílsky stopér Thiago Silva z Parížu Saint- Germain naklonený letnému prestupu do FC Barcelona. Katalánci kapitána PSG sledovali už  v minulosti. (Mundo Deportivo)

Chelsea chce Mchitarjana

Daily Mirror informuje, že nový kouč londýnskej Chelsea Antonio Conte sa v letnom prestupovom období pokúsi získať arménskeho reprezentanta Henrika Mchitarjana, ktorý predvádza výborné výkony v Borussii Dortmund. (Daily Mirror)

Rafinha do Arsenalu?

Podľa správ z nemeckého denníka Bild sa po sezóne manažment londýnskeho Arsenalu pokúsi angažovať brazílskeho krajného beka Rafinhu, ktorý oblieka dres semifinalistu Ligy majstrov Bayernu Mníchov. (Bild)

Bayern sleduje Alexisa

Bavorský gigant Bayern Mníchov pozorne sleduje situáciu okolo čilského ofenzívneho univerzála Alexisa Sancheza. Jednu z najväčších útočných hrozieb londýnskeho Arsenalu by vraj do Allianz Areny chcel priviesť budúci kouč FCB Carlo Ancelotti. (Daily Mirror)

Nainggolan blízko Chelsea

Sky Sport Italia tvrdí, že belgický reprezentant Radja Nainggolan je krôčik od prestupu do londýnskej Chelsea. Bojovníka zo záložnej rady AS Rím si na Stamford Bridge mal vyhliadnuť budúci kouč The Blues Antonio Conte. (Sky Sport Italia)

Hummels chce prestúpiť

Podľa správ z nemeckého denníka Bild je stopér Borussie Dortmund Mats Hummels naklonený odchodu zo Signal Iduna Parku. Hummels vraj podal žiadosť o prestup inam, veľký interes majú hlavne Bayern Mníchov a FC Barcelona. (Bild)

Z VOLEJA

V prvom semifinále Ligy majstrov včera remizoval Manchester City s Realom Madrid 0:0. Odveta je na programe v stredu, na štadióne Santiaga Bernabeua. (goal.com)

Do zápasu nakoniec nenaskočil hviezdny Cristiano Ronaldo, ktorý je nedoliečený,  cez polčas ihrisko opustil aj francúzsky kanonier Karim Benzema. Štart tejto dvojice v odvete je otázny. (goal.com)

CR7 povedal, že sa netreba vzdávať a treba byť pozitívny. (goal.com)

Gareth Bale prehlásil, že Real Madrid bol počas priebehu zápasu sebaistým tímom. (goal.com)

Brankár domácich Joe Hart, ktorý bol hrdinom duelu, médiám povedal, že všetko, na čom v LM záleží sú víťazstvá. (goal.com)

Dnes Champions League pokračuje druhým semifinálovým zápasom, Atlético Madrid doma privíta nemeckého šampióna Bayern Mníchov. (goal.com)

Do zostavy Bavorov sa vracia nemecký reprezentant Jerome Boateng, ktorý dlho laboroval so zdravotnými patáliami. (goal.com)

Krajný bek Bayernu Mníchov Rafinha si myslí, že Bayern je favoritom v každom zápase, do ktorého nastúpi. (goal.com)

Obranca Rojiblancos Filipe Luis prehlásil, že Atlético je španielskym Leicestrom City, ktorý šokuje anglický futbal. (goal.com)

Kouč Tottenhamu Hotspur Mauricio Pochettino povedal, že trénovať parížske PSG by bolo jeho snom. (goal.com)

Legendárny Diego Maradona povedal, že Neapol by mal predať Gonzala Higuaína a nahradiť ho Harrym Kaneom z Tottenhamu. (goal.com)

Javier „Chicharito“ Hernandez médiám povedal, že odmietol interes Juventusu Turín, aby mohol posilniť Bayer Leverkusen. (goal.com)

Francúzska ikona Thierry Henry sa vraj stane asistentom hlavného trénera tímu Arsenalu do 18 rokov. (goal.com)