Main Content

Odíde Škrtel do Turecka? Besiktas otvoril rokovania

streda, 27. apríl 2016 10:45 | Autor: Jakub Vaverka

Odíde Škrtel do Turecka? Besiktas otvoril rokovania
Odíde Škrtel do Turecka? Besiktas otvoril rokovania | zdroj: © TASR

Situácia slovenského stopéra Martina Škrtela v liverpoolskom FC sa komplikuje. Kapitán našej reprezentácie dlho laboroval so zranením a po návrate na ihrisko sa mu herne vôbec nedarí. Kouč Klopp dáva šancu iným hráčom a stále viac sa špekuluje o Slovákovom anglickom konci.

Britský portál 90min.com zameraný na dianie v Premier League tvrdí, že slovenský stopér Martin Škrtel by mohol v letnom prestupovom období skončiť na liverpoolskom Anfield Road. Britskí novinári sa odvolávajú na turecký zdroj menom Fanatik, ktorý priniesol správu o veľkom interese istanbulského Besiktasu o slovenského futbalistu. BJK je veľmi blízko k tureckému majstrovskému titulu a pred ďalšou sezónou by sa veľmi rád posilnil v obrannej formácii.

Voľba padla na Martina Škrtela, ktorý po návrate zo zranenia predvádza pochmúrne výkony a nevyhol sa ani kritike fanúšikov či médií.  Nemecký tréner Jurgen Klopp začal defenzívu The Reds stavať na dvojici Dejan Lovren- Mamadou Sakho a pre nášho legionára sa tak ušlo miesto iba na lavičke.

31- ročný stopér nedostal šancu ani vo víkendovom zápase Liverpoolu proti Newcastlu. Červení viedli 2:0, no nakoniec remizovali 2:2 a stratili dva cenné body. Klopp po zápase pre Liverpool Echo povedal: „Martin Škrtel nebol šťastný, že nenastúpil, no jeho postoj je v poriadku. Keď som prišiel nebol úplne zranený, mohol trénovať, hrať a oddychovať. Potom sa zranil. Vrátil sa späť, ak ho budeme potrebovať, nastúpi.“

Faktom však je, že o odchode kapitána slovenskej reprezentácie sa na Britských ostrovoch píše stále viac a viac, pričom práve interes z Turecka sa zdá byť momentálne najhorúcejší. Martinovi Škrtelovi, ktorý je v Liverpoole od roku 2008 má s The Reds podpísaný kontrakt do leta 2018. K predĺženiu zmluvy zatiaľ nedošlo.