Main Content

Ďalší člen širšieho kádru našej reprezentácie na trhu s voľnými hráčmi

štvrtok, 28. apríl 2016 08:55 | Autor: Filip Chudý

Ďalší člen širšieho kádru našej reprezentácie na trhu s voľnými hráčmi
Ďalší člen širšieho kádru našej reprezentácie na trhu s voľnými hráčmi | zdroj: © TASR

Futbalová sezóna sa pomaly blíži k svojmu koncu a už sa začínajú objavovať prvé správy o budúcnosti našich hráčov. Jeden známy slovenský futbalista, ktorý si okrem reprezentácie vyskúšal aj Seriu A, už vie, že si môže hľadať nový angažmán.

Slovenský futbalový obranca Pavol Farkaš sa v lete ocitne na trhu s voľnými hráčmi. Ako informoval grécky portál sport24.gr, náš futbalista sa nedohodol so Škodou Xanthi na pokračovaní spolupráce. Do tohto klubu prišiel v lete minulého roka a podpísal s ním zmluvu na jednu sezónu. V nej toho veľa neodohral, nastúpil len v šiestich ligových stretnutiach, preto je nepredĺženie zmluvy logickým krokom.

No o skúseného 31-ročného ľavonohého stopéra bude na trhu určite záujem. Odchovanec Nitry sa cez Petržalku dostal do rumunského FC Vaslui, no a odtiaľ až do Chieva Verona, v ktorého drese si vyskúšal aj Seriu A. Pôsobil tiež v ambicióznej azerbajdžanskej Gabale a naposledy v Škode Xanthi.

Kde bude najbližšie pôsobiť, ešte nie je známe, ale teoreticky by to mohlo zaujímať aj reprezentačného trénera, keďže Pavol Farkaš bol donedávna v jeho širšom kádri. Uvidíme, či ešte niekedy k dvom reprezentačným štartom pridá ďalšie.