Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (28.4.)

štvrtok, 28. apríl 2016 10:46 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (28.4.)
Správy dňa z anglickej Premier League (28.4.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER CITY: David Silva si z úvodného semifinálového zápasu Ligy majstrov s Realom Madrid odniesol zranený stehenný sval. Kvôli zraneniu s istotou vynechá odvetu. Podľa vyjadrenia manažéra Manuela Pellegriniho sa španielsky stredopoliar nestihne dať do poriadku a vynechá aj ligový duel na ihrisku Southamptonu.(espnfc)

ARSENAL: Späť do Arsenalu by sa mal vrátiť Thierry Henry. Historicky najlepší strelec Gunners by sa mal podľa informácií stáť asistentom u výberu do 18 rokov. (metro)

ARSENAL: Šime Vrsaljko po sezóne s veľkou pravdepodobnosťou opustí talianske Sassuolo. Podľa posledných správ majú o chorvátskeho reprezentanta záujem Arsenal a Juventus. (90min.com)

TOTTENHAM: Tottenham je jedným zo záujemcov o Michy Batshuayia. Nakoniec to asi skutočne bude londýnsky celok, kto do svojich služieb získa belgického útočníka. Opora Marseille potvrdila svoju túžbu po odchode do Premier League a údajne chce dať prednosť Spurs pred ponukou konkurenčného West Hamu United. (dailymail)

MANCHESTER UNITED a WEST HAM: Memphis Depay by podľa niektorých správ mohol po roku opustiť Manchester United. Záujem o ročné hosťovanie holandského reprezentanta má West Ham United. (dailystar)

CHELSEA: Radja Nainggolan by sa mal podľa anglických médií upísať Chelsea FC. Tá by za belgického stredopoliara údajne mala AS Rím poslať 36 miliónov eur a sám hráč potom má na Stamford Bridge podpísať päťročný kontrakt. (standard)

ASTON VILLA: Aston Villa bude počas budúcej sezóny bojovať o návrat do Premier League.  Birminghamskému klubu by mohol pomôcť s návratom medzi elitu Stilijan Petrov. Ten musel pred štyrmi rokmi prestať s futbalom kvôli leukémii a teraz by rád Villans pomohol. Bulhar sa posledné štyri mesiace pripravoval s rezervným tímom. (skysports)