Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (28.4.)

štvrtok, 28. apríl 2016 10:51 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (28.4.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (28.4.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

ATLÉTICO MADRID: Madridčania vo včerajšom prvom semifinálovom zápase Ligy Majstrov na domácej pôde proti Bayernu Mníchov podali koncentrovaný výkon a vyhrali 1:0. Gólovo sa po krásnej akcii presadil 21-ročný záložník Saul Niguez.

FC BARCELONA: Cristian Tello by mohol stráviť aj budúcu sezónu vo Fiorentine, ktorá už začala s rokovaniami. Španielsky krídelník patrí Barcelone a do januára hosťoval v FC Porto. (transfermarkt)

VILLARREAL: Hatem Ben Arfa má ďalšieho nápadníka. Ofenzívneho záložníka Nice, kde má francúzsky reprezentant kontrakt iba do konca tohtoročnej sezóny chce do svojich radov získať Villarreal. (ghanasoccernet)

DEPORTIVO: Na tréningu Deportiva La Coruña sa dnes znovu objavil Luisinho. Obranca španielskeho klubu je v poriadku po problémoch s kolenom. (transfermarkt)

ESPANYOL BARCELONA: Tréning Espanyolu nedokončil Álvaro González. Obranca barcelonského celku si privodil svalové zranenie a je ohrozený jeho štart v zápase so Sevillou. (transfermarkt)

RAYO VALLECANO: Brankár Raya Vallecano Antonio Rodríguez Martínez známi ako Toño sa blíži k návratu na trávniky. Španielsky gólman si začiatkom novembra vážne poškodil kolenné väzy a teraz sa uzdravuje a už začal s ľahkým tréningom. (transfermarkt)

RAYO VALLECANO: Rayu v tohtoročnej sezóne už nepomôže Zé Castro. Obranca španielskeho klubu má zranený stehenný sval. (transfermarkt)