Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (29.4.)

piatok, 29. apríl 2016 09:16 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (29.4.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (29.4.) | zdroj: © TASR

Letné prestupové obdobie je za dverami a špekulácií je každým dňom viac. Prinášame vám tie najzaujímavejšie za posledných pár hodín

United v bitke o Kroosa

Anglický denník Daily Mirror prišiel s informáciou, podľa ktorej sa vedenie Manchestru United pokúsi v letnom prestupovom období získať služby nemeckého stredopoliara Toniho Kroosa. Kroosova budúcnosť v Reale Madrid je podľa dostupných správ nejasná. (Daily Mirror)

Mourinho bude koučom Devils

Bulvárny plátok The Sun tvrdí, že novým trénerom Manchestru United sa nestane Laurent Blanc z PSG, ale bude ním portugalský kormidelník José Mourinho. Ex- kouč Chelsea je spájaný s Red Devils od konca minulého kalendárneho roka. (The Sun)

Willianov odchod?

Podľa správ z Daily Mirror sa o brazílskeho reprezentanta v službách londýnskej Chelsea Williana zaujímajú predstavitelia čínskeho klubu Guangzhou Evergrand. Guangzhou by vraj za londýnske číslo 22 mohli zaplatiť 50 miliónov libier. (Daily Mirror)

Arsenal chce Mchitarjana

Londýnsky Arsenal je údajne ďalším tímom, ktorý sa pokúsi v letnom prestupovom období získať arménskeho reprezentanta Henrika Mchitarjana. O oporu Borussie Dortmund sa zaujíma aj rival The Gunners, Chelsea FC. (Daily Mirror)

Cuadrado sa vráti späť

Portál Tuttomercatoweb.com informuje, že kolumbijský reprezentant Juan Cuadrado, ktorý je na hosťovaní z Chelsea v Juventuse Turín, sa po sezóne vráti na Stamford Bridge, kde s ním vraj ráta budúci kouč Modrých Antonio Conte. (Tuttomercatoweb.com)

Pjaniča sleduje Barca

Rímsky denník La Repubblica tvrdí, že bosniacky reprezentant Miralem Pjanič sa opäť dostal pod drobnohľad FC Barcelona. Katalánci by vraj chceli v lete vystužiť svoju záložnú radu, pričom záložník AS Rím je jedným z hlavných adeptov. (La Repubblica)

Z VOLEJA

Manchester United plánuje rokovať o získaní N´Gola Kantého z Leicestru City. (goal.com)

UEFA suspendovala liverpoolskeho dopingového hriešnika Sakha na 30 dní. (goal.com)

Rozhodcom finále anglického FA Cupu medzi Manchestrom United a Crystal Palace bude skúsený Mark Clattenburg. (goal.com)

Tréner Bayernu Mníchov Pep Guardiola prehlásil, že Saul Niguez z Atlética Madrid je veľkým talentom, ale poprosil novinárov, aby ho neporovnávali s Lionelom Messim.(goal.com)