Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (29.4.)

piatok, 29. apríl 2016 11:15 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (29.4.)
Správy dňa z anglickej Premier League (29.4.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

ARSENAL: Arsenal má údajne záujem o Rafinha. Ten síce za Bayern Mníchov pravidelne nenastupuje, stále však má platný kontrakt do roku 2017. (transfermarketweb.com)

MANCHESTER CITY: Ilaky Gündogan je už nejaký čas spájaný s presunom do Manchestru City. Ten údajne už do Nemecka poslal konkrétnu ponuku. Tá má činiť 18 miliónov eur a ďalších 5 miliónov v závislosti na hráčových výkonoch. (101greatgoals)

LIVERPOOL: Divock Origi si pred týždňom poranil členok, ale nemusí na operáciu. Belgický útočník Liverpoolu by mohol byť znovu fit za tri až štyri týždne. To znamená, že nie je vylúčený jeho štart na európskom šampionáte. (thisisanfield)

TOTTENHAM: Dele Alli si už vo zvyšku tohto ročníka nezahrá. Ofenzívny stredopoliar Tottenhamu dostal od Anglickej futbalovej asociácie trojzápasový trest za úmyselný úder do brucha protihráča. (dailymail)

MANCHESTER UNITED: Toni Kroos za Real Madrid pravidelne hráva, no napriek tomu neutíchajú špekulácie o jeho možnom odchode. Podľa anglických médií chce reprezentanta Nemecka skúsiť získať Manchester United. (bleacherreport)

STOKE CITY: Obranca anglického klubu Marc Wilson mal od januára problémy s kolenom a teraz nedohral modelový zápas. Výsledky podrobného vyšetrenia zatiaľ nie sú známe. Wilson ale fanúšikov ubezpečil, že sa nejedná o nič vážne. (stokesentinel)

WEST HAM: Emmanuel Emenike sa môže pripravovať na ďalšie sťahovanie. Nigérijský útočník patrí Fenerbahçe Istanbul, ale hosťuje vo West Ham United. Ďalšie kroky tohto futbalistu by mohli v novej sezóne smerovať do Španielska. Záujem o neho má Real Sociedad. (completesportsnigeria)