Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (30.4.)

sobota, 30. apríl 2016 06:05 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (30.4.)
Správy dňa z anglickej Premier League (30.4.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

LEICESTER: Futbalistov Leicesteri delia tri body od zisku historického titulu a ak sa im to podarí, ich tréner Claudio Ranieri si finančne výrazne prilepší. Kouč má totiž v zmluve klauzulu, že za triumf v anglickej lige ho čaká bonus päť miliónov libier (sport.cz)

MANCHESTER CITY: Manchester City čaká ligový duel so Southamptonom, do ktorého nezasiahne Yaya Touré. Ten si z úvodného semifinálového zápasu Ligy majstrov s Realom Madrid odniesol zranený stehenný sval. (Soccerway.com)

MANCHESTER UNITED: AS Rím by mohol získať Marouane Fellainiho. Belgický reprezentant sa nepresadil v Manchestri United a podľa posledných správ je rímske AS jednou z možností, kde by mohol urastený stredopoliar počas nadchádzajúcej sezóny pôsobiť. (independent)

CHELSEA: Čínsky trh už v zime ukázal svoju silu a drahé nákupy budú pokračovať aj počas letnej prestávky. Do Ázie by mohol zamieriť napríklad stredopoliar Chelsea Willian. O toho sa zaujíma celok Guangzhou FC, ktorý je údajne pripravený ponúknuť päťdesiat miliónov libier. (standard)

CRYSTAL PALACE: Crystal Palace čaká zápas s Newcastlom, o ktorý by mohol prísť Wilfried Zaha. Anglický útočník na tom nie je najlepšie po zdravotnej stránke a jeho štart je neistý. (croydonadvertiser)

CRYSTAL PALACE: Crystal Palace by mal posilniť Bradley Dack. 22-ročný ofenzívny záložník momentálne nastupuje za treťoligový anglický Gillingham, kde má zmluvu do roku 2018. (kentonline)

NEWCASTLE UNITED: Viktor Lindelof sa usadil v základnej zostave Benfiky a jeho výkony vzbudzujú záujem vo futbalovej Európe. Mladý švédsky obranca by mohol zamieriť napríklad do Anglicka, kde o neho javí záujem Newcastle United. (thhemag)

WATFORD: Steven Berghuis vlani prestúpil z Alkmaaru do Watfordu a teraz by sa mohol do Holandska vrátiť - záujem o tohto záložníka má Feyenoord. (goal.com)