Main Content

Pogba sa rozhodne o svojej budúcnosti v máji

sobota, 30. apríl 2016 13:34 | Autor: Jakub Vaverka

Pogba sa rozhodne o svojej budúcnosti v máji
Pogba sa rozhodne o svojej budúcnosti v máji | zdroj: © TASR

O budúcnosti francúzskeho stredopoliara Paula Pogbu z Juventusu Turín sa v poslednom období špekuluje naozaj neúrekom. Opora Starej Dámy a reprezentácie Les Bleus sa vraj o ďalších rokoch svojej kariéry rozhodne čoskoro.

Paul Pogba je jedným z najskloňovanejších futbalových mien vo svete prestupových špekulácií. O čerstvého talianskeho šampióna sa podľa médií z Talianska, Anglicka či Španielska zaujímajú FC Barcelona, Real Madrid, Manchester City, londýnska Chelsea, Manchester United či Paríž Saint- Germain. Opora Zebier svoju budúcnosť zatiaľ nekomentovala, Pogba je vo vyjadreniach zdržanlivý a tvrdí, že v Turíne mu momentálne nič nechýba.

Portál Fichajes.net informuje, že hráč, ktorý by mal byť jednou z najväčších hviezd francúzskej reprezentácie na domácom Eure 2016, vydá vyhlásenie o svojej budúcnosti v máji. Jedným z hlavných adeptov na Pogbovo letné získanie je FC Barcelona, pričom je údajne na samotnom hráčovi, či sa rozhodne, či má záujem na Camp Nou hrávať, alebo úradujúceho víťaza Champions League odmietne. Interes na katalánskej strane je, a údajne je dosť veľký, teraz je loptička na Pogbovej strane, ktorý sa musí vyjadriť. Povráva sa, že ak Paul neodíde na Camp Nou, neodíde v lete nikam.

Pogba má v Juventuse Turín kontrakt do roku 2019 a objavili sa špekulácie, že ak by odišiel pred jeho vypršaním, mohol by sa stať najdrahším futbalistom v histórii futbalu. Istotou je, že Francúzov transfer by sa zaradil medzi historicky najdrahšie, Barcelona vraj na jeho kúpu chystá približne 80 miliónov eur.  Kouč Starej Dámy Massimiliano Allegri nedávno prehlásil, že ak by si mal vybrať medzi 100 miliónmi eur a Paulom Pogbom, rozhodne by volil zotrvanie svojho zverenca v kádri čierno- bielych.