Main Content

Cibulková ani Sevilla v nedeľu nevyhrajú. Pozrite si naše tipy dňa

sobota, 30. apríl 2016 13:42 | Autor: Jakub Mihálik

Cibulková ani Sevilla v nedeľu nevyhrajú. Pozrite si naše tipy dňa
Cibulková ani Sevilla v nedeľu nevyhrajú. Pozrite si naše tipy dňa | zdroj: © TASR

Dokáže vypadávajúci tím zo Serie A zastaviť ašpiranta na európske poháre? Uspeje Cibulková na antuke? Pozrite si naše tipy na nedeľňajšie zápasy.

Espanyol Barcelona – FC Sevilla (16:00 hod)

Ak by sa tento duel odohrával v polovici sezóny, zrejme by kurzy boli nastavené úplne inak, avšak s bližiacim sa koncom sezóny kvalita jednotlivých celkov nie je úplne rozhodujúcim kritériom. Základom pre tento tip je odlišná motivácia oboch nedeľňajších súperov. Sevilla tri kolá pred koncom vie, že deväťbodové manko na Villareal už nezmaže a ich jediná šanca na budúcoročné účinkovanie v Lige majstrov vedie cez víťazstvo v Európskej lige. Vo štvrtok v odvete semifinále privíta na domácom ihrisku Šachťar Doneck a pre pruhovaný tím to bude domáci zápas roka. Dá sa očakávať, že v lige bude šetriť kľúčových hráčov, keďže zo siedmeho miesta, a teda istoty Európskej ligy, ich už Valencia zosadí len ťažko. Obrovsky dôležitý zápas to v nedeľu bude aj pre domáci Espanyol, ktorý je ešte stále namočený v zostupových vodách. Ak by však Espanyol triumfoval, definitívne by sa v lige zachránil a to bude určite hlavná motivácia barcelonského tímu.

Náš tip:  Espanyol Barcelona – FC Sevilla 1X (Neprehra domáceho tímu) v kurze 1,42 na Tipsport.sk

Agnieszka Radwańska – Dominika Cibulková (11:00)

Madrid Open predstavuje jednu z posledných možností, ako vyladiť svoju formu na antuke pred vrcholom sezóny na tomto povrchu, Roland Garros, ktorý začína už o dva týždne. V nedeľu sa hneď v prvom kole stretnú dobré známe tenistky, ktoré v kariére odohrali už jedenásť vzájomných zápasov. Antuka nie je obľúbeným povrchom ani pre jednu z nich, no poľská tenistka predsa len dosahuje o niečo lepšie výsledky na tomto povrchu. Jej kariérna bilancia na antuke je 107 výhier – 55 prehier, zatiaľ, čo Dominika má na konte za rovnaký časový úsek 87 výhier pri 49 prehrách. Radwańska vstupuje do madridského turnaja s o niečo lepšou formou. V Stuttgarte si na rovnakom povrchu minulý týždeň poradila s domácou Petkovičovou a v druhom kole aj s nebezpečnou Karolínou Plíškovou a podľahla až v semifinále domácej Laure Siegemundovej. Dominika v tomto roku odohrala na antuke takisto len tri duely, dva z toho síce vyhrala, no porážky Abandovej a Wozniakovej pripisujeme najmä domácemu prostrediu Fed Cupu, ako aj nižšiemu rebríčkovému postaveniu oboch Kanaďaniek. Cibulková následne podľahla hneď v prvom kole WTA turnaja v Prahe 192. hráčke sveta, Barbore Krejčíkovej. Radwańska v Madride obhajuje body za minuloročné 3. kolo a ako svetová dvojka si musí pred French Open spraviť chuť minimálne postupom do druhého kola.

Náš tip:  Agnieszka Radwańska – Dominika Cibulková : Tip 1 (Výhra domáceho hráča) v kurze 1,37 na Tipsport.sk

Sassuolo – Verona (15:00)

Ako tretí do AKU tiketu volíme zápas Serie A medzi Sassuolom a Veronou. Aj pri tomto tipe sa spoliehame na odlišnú motiváciu oboch tímov. Sasuolo má za sebou pomerne vydarený ročník, keď mu po 35. kole patrí siedma priečka a v klube by chceli ísť v záverečných troch zápasoch ešte vyššie. Dopredu ich totiž ženie túžba po historickej účasti v Európskej lige, teda aspoň v jej predkole. Na AC Miláno, momentálne postupujúce zo šiesteho miesta, stráca sympatický klub len jeden bod a domáci zápas proti Verone je ideálnou príležitosťou, ako s Rossoneri udržať krok.Proti Sassuolu totiž nastúpi Hellas Verona, ktorý už v minulom kole stratil aj teoretickú možnosť na záchranu a v budúcom ročníku sa určite predstaví v Serii B. Namotivovaní domáci proti vypadávajúcemu tímu musia zvíťaziť a živiť tak európske ambície.

Náš tip: Sassuolo – Verona: Tip 1 (Výhra domáceho tímu) v kurze 1,54 na Tipsport.sk


Celkový kurz našich tipov:3,00 na Tipsport.sk